Stříbrná kovová bezdrátová stolní LED lampa Giravolta 33 cm

Kód: 1799T_BE200E
Akce Sleva Odpočet
Značka: Pedrali
6 534 Kč 5 400 Kč bez DPH
Doručíme do 6 týdnů
Můžeme doručit do:
27.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stolní lampa Pedrali Giravolta je bezdrátové osvětlení, které se vyznačuje moderním designem. Hlavními prvky jsou stínidlo z plastu, základna a LED difuzor, který se otáčí o 360 stupňů a směruje světlo, a podstava vyrobená z extrudovaného hliníku, která obklopuje stínidlo a vytváří praktickou rukojeť. Svítidlo obsahuje LED, lithiovou baterii, zařízení micro USB pro dobíjení a tlačítko napájení. Magnet v základně umožňuje upevnění osvětlení na kovové povrchy, dokonce i na zeď. Světlo se díky svému materiálovému provedení hodí do venkovních i domácích prostor.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zahradní osvětlení, Hliníkové osvětlení, Hliníková venkovní svítidla, Hliníkový zahradní nábytek, Hliníkové zahradní osvětlení, Šedá osvětlení, Stříbrná osvětlení, Šedá venkovní svítidla, Stříbrná venkovní svítidla
Hmotnost: 0.8 kg
Materiál: Hliník
Barva: Šedá, Stříbrná
Výška: 12,5x50x33 cm
Průměr: 15 cm
Konstrukce: Lakovaný hliník
Stínidlo: Plast
Světlený zdroj: LED 2 W (součástí balení)
Svítivost: 3000 K
Typ barvy: BEIGE BE 200
Designéři: Alberto Basaglia, Natalia Rota Nodari

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
pedrali_katalog_m2
pedrali_katalog

Pedrali je dnes celosvětově známou značkou nábytku, která má na poli interiérového designu své neotřesitelné místo a není žádným nováčkem. První produkty značky Pedrali spatřily světlo světa už v roce 1963. Svou nápaditostí, svěží jednoduchostí i čistou funkčností už dlouhodobě tato značka oslovuje zejména obdivovatele minimalismu, ale i hravých a lehce extravagantních designů. Díky těmto vlastnostem a také použití vysoce odolných a kvalitních materiálů si stoly, židle a osvětlení Pedrali snadno nachází cestu do nejrůznějších typů interiérů i exteriérů, a to nejen těch soukromých, ale i těch komerčních. Zamilujte si vytříbenou estetiku značky Pedrali a pozvěte do svých prostorů moderní designové trendy okořeněné špetkou italského temperamentu!