Tmavě červený dubový konferenční stolek Teulat Arista 110 x 60 cm

Kód: MR-13005_TE
Akce Prémiová kvalita 3D Sleva Odpočet
Značka: Teulat
7 982 Kč 6 597 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Konferenční stolek Teulat Arista bude stylovou ozdobou každého obývacího pokoje. Dominantní tmavě červená barva podtrhuje minimalistický design stolku, se kterým kontrastuje vrchní deska s dubovou dýhou v přírodním odstínu. U stolku vás potěší i úložný prostor v podobě výsuvných zásuvek, což vám bude ulehčovat organizaci a úklid vašeho inventáře. Moderní styl stolku podtrhuje tenká lakovaná kovová podnož, která barevně ladí se zbytkem stolku.

Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. Po umytí vytřete povrch do sucha jemným hadříkem. Při mytí je dobré netlačit na povrch nábytku a vyhýbat se místům, která nejsou chráněná fólií či lakem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky, MDF nábytek, Černá MDF, Bílá MDF, Červená Kov, Červená Dřevo, Zelená MDF, Hnědá MDF, Šedá MDF, Měděná MDF, Stříbrná MDF, Zlatá MDF, Přírodní MDF, Pestrá MDF, MDF stoly a stolky, MDF konferenční stolky, Červené stoly a stolky, Červené konferenční stolky, Červené hranaté konferenční stolky, MDF hranaté konferenční stolky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: MDF
Barva: Červená
3D modely: Ano
Materiál podnože: Kov
Šířka: 110 cm
Hloubka: 60 cm
Výška: 34 cm
Horní deska: Dubová dýha
Korpus: Lakované MDF
Podnož: Lakovaný kov
Vyžaduje montáž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Španělská značka Teulat pochází z Valencie a inspiraci pro své produkty čerpá ze středomořské oblasti. Každý výrobek prochází dlouhou cestou pečlivého plánování s cílem vytvořit unikátní design blížící se konceptuálnímu designu. Objevujte nové možnosti a ukažte, že vám design není cizí, buďte originál.