Ochranná bavlněná rouška s gumou za hlavu - UNI velikost

Kód: 9-017-0005
69 Kč 57 Kč bez DPH
Skladem (56 ks)

100% bavlněná ochrana úst a nosu, kterou lze opakovaně vyvařit/vyprat a např. v době zvýšených nákaz respiračních chorob výborná, dobrovolná ochrana před nemocí v hromadné dopravě či u lékaře.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rouška – 100% bavlna, různá barevná provedení

Rouška vyrobená z kvalitní bavlny, která se používá na výrobu ložního prádla do nemocnic a hotelů.
Tkanina je vyrobena dle standardu Ökotex Standard 100 třída 1 – tkaniny vhodné pro přímý styk s pokožkou, neobsahují těžké kovy, nikl ani AZO barviva.

Ochranné bavlněné roušky jsou vyrobené ze dvou vrstev 100% bavlny s gumami za hlavu, bez kapsičky. 

Naše roušky nemají atest proti šíření korona viru.

Roušku lze vyvářet a chemicky čistit.

Rozměr: 20x10 cm 

Před požitím doporučujeme sterilizovat (NE V MIKROVLNÉ TROUBĚ!!!) 

Rouška není ochranou proti nákaze korona viru nebo jiné nemoci, ALE MŮŽE VELMI VÝRAZNĚ NAPOMOCI ZPOMALIT JEHO či její ŠÍŘENÍ. Nošení na vlastní riziko a nebezpečí.

Výrobce nenese žádnou záruku funkčnosti či filtrace. Nejedná se o zdravotnický výrobek či materiál. Výrobek není sterilní.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Český výrobce bytového textilu 

 

O nás

Jsme česká rodinná firma, která se více jak 25 let věnuje výrobě kvalitního bytového textilu.

Našim hlavním oborem je výroba prostěradel a povlečení, ale nabízíme i široký sortiment ručníků, osušek, polštářů i přikrývek.

Našim hlavním benefitem je zázemí rodinné firmy, výroba, moderní technologie, sklady s kapacitou více jak 1000 paletových míst a v neposlední řadě vlastní promyšlená logistika.

Velmi důležitou součástí našeho portfolia odběratelů je nespočet hotelů, penzionů, Airbnb ubytování, ubytovny a hostely. Pro tyto odběratele máma v nabídce široké portfolio profesního bytového textilu, jako jsou atlas grádlové povlečení, bavlněné soupravy, prostěradla, ručníky a osušky, polštáře a přikrývky.

Dbáme především na kvalitu a komfort, sledujeme nejnovější trendy, které pak prostřednictvím povlečení přenášíme do Vaší snové ložnice.