Polštář Bella ROYAL 70x90

Kód: 7-001-0300
595 Kč 492 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

 Polštář Bella ROYAL je ze 100% bavlny INLET. Bavlna Inlet je hustě dostavená bavlnářská tkanina v plátnové vazbě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bella ROYAL

Polštář Bella ROYAL Premium se vrací zpět ke kořenům přírody. Vrchní tkanina použitá pro výrobu tohoto výrobku je jemná vysoce luxusní 100% bavlna INLET (Inlet je hustě dostavená bavlnářská tkanina v plátnové vazbě, používaná na ložní prádlo. Vyrábí se z čisté bavlny.) Naplnění polštářů je cca 1200 g, to odpovídá opravdu vysoce luxusnímu výrobku, který zajistí po celý rok naprosto optimální klima pro spánek a odpočinek.

Vynikající přírodní kvalita, exkluzivní a elegantní prošev.

Vrchní tkaninu tvoří příjemná luxusní 100% bavlněná Inlet tkanina, ideální pro každého, kdo hledá nadstandardní komfort a luxus.

Díky své pevnosti zajišťuje tkanina dlouhou životnost. Vzhledem k materiálovému složení působ polštář antibakteriálně a je vhodný i pro alergiky.

Polštář je v povrchové části podložený polyesterovým rounem a prošitý. Náplň je tvořena z dutých vláken tvarovaných do kuliček, které dodávají polštáři měkkost a pružnost. 

 Praní max. do 60 stupňů - šetrný program

Vyrobeno v Evropě

 Výhody polštáře: 

  • Vrchní 100 % bavlněná tkanina Inlet
  • optimální opora hlavy
  • vysoká prodyšnost
  • odvod potu
  • antibakteriální a alergicky neutrální
  • náplň 100% polyester kuliček
  • dlouhá životnost

Doplňkové parametry

Kategorie: Polštáře a přikrývky
Materiál: Polyester + bavlna
Rozměr: 70 x 90 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Český výrobce bytového textilu 

 

O nás

Jsme česká rodinná firma, která se více jak 25 let věnuje výrobě kvalitního bytového textilu.

Našim hlavním oborem je výroba prostěradel a povlečení, ale nabízíme i široký sortiment ručníků, osušek, polštářů i přikrývek.

Našim hlavním benefitem je zázemí rodinné firmy, výroba, moderní technologie, sklady s kapacitou více jak 1000 paletových míst a v neposlední řadě vlastní promyšlená logistika.

Velmi důležitou součástí našeho portfolia odběratelů je nespočet hotelů, penzionů, Airbnb ubytování, ubytovny a hostely. Pro tyto odběratele máma v nabídce široké portfolio profesního bytového textilu, jako jsou atlas grádlové povlečení, bavlněné soupravy, prostěradla, ručníky a osušky, polštáře a přikrývky.

Dbáme především na kvalitu a komfort, sledujeme nejnovější trendy, které pak prostřednictvím povlečení přenášíme do Vaší snové ložnice.