Bílý skleněný zahradní konferenční stolek Bizzotto Florenia 120 x 75 cm

Kód: BI-0662797
Akce Sleva Odpočet
Značka: Bizzotto
9 482 Kč 7 836 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Konferenční stolek Bizzotto Florenia v sobě kombinuje moderní a nadčasový designElegantní spojení desky z tvrzeného skla v šedé barvě a jednoduché podnože z bíle lakovaného hliníku si rychle oblíbíte. Vychutnejte si svůj šálek odpolední kávy s krásným výhledem na vaší terase nebo balkónu se stolkem Florenia.

Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Zahradní stolky, Zahradní nábytek sklo, Hliníkový zahradní nábytek, Skleněné zahradní stolky, Hliníkové zahradní stolky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Sklo, Hliník
Barva: Bílá, Šedá
Materiál podnože: Kov
Výška: 36 cm
Šířka: 120 cm
Hloubka: 75 cm
Deska: Tvrzené sklo
Podnož: Lakovaný hliník

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Designový nábytek značky BIZZOTTO lze považovat za dokonalého zástupce pověstné italské elegance, smyslu pro styl a také umění žít. A není se čemu divit – tento italský výrobce je dnes skutečným rodinným klenotem, o který pečuje a rozvíjí jej už třetí generace, s více než 45 lety zkušeností ze světa interiérového designu. V nabídce BIZZOTTO najdete produkty, které se postarají o vaše maximální pohodlí doma i na zahradě. Značka se snaží ve svých produktech spojovat univerzalitu a nadčasovou krásu, špičkovou kvalitu materiálů,  precizní řemeslnou práci se smyslem pro detail a také vytříbený styl, který se inspiruje tím nejlepším nejen ze současného italského designu, ale i z jiných zemí a kultur. Díky tomu je značka BIZZOTTO přístupná širokému spektru zákazníků a v podstatě každý má šanci si mezi jejími produkty najít designovku svého srdce, která promění jeho interiér ve stylové, pohodové a komfortní místo. Prohlédněte si, co jsme pro vás od této značky vybrali a udělejte si designovou radost!