Světle šedá betonová stolní lampa AUDO JWDA 29 cm

Kód: ME-1800129
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Audo CPH
5 838 Kč 4 825 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stolní lampa JWDA od prémiové značky AUDO je elegance sama. Půvabné opálové skleněné stínidlo zaujme svým minimalistickým designem, který po vaší místnosti rozptýlí dostatek světla. Opálově bílé skleněné stínidlo je umístěno na betonové podstavě, které dodává světlu patřičnou stabilitu. Celkový design dotváří jemný kovový knoflík, který slouží jako spínač a zároveň jako stmívač, díky čemuž můžete jednoduše nastavit intenzitu světla přesně dle vašich potřeb. Světlo se bude nádherně vyjímat v komerčních prostorech jako jsou hotelové pokoje, lobby či restaurace. Radost také udělá i v domácích interiérech, kde skvěle poslouží jako osvětlení na pracovním stole, nočním stolku či jako osvětlení tmavých koutů.

Pozn.: Žárovka není součástí balení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stolní lampy, Skleněné osvětlení, Betonové osvětlení, Skleněné stolní lampy, Betonové stolní lampy, Bílá osvětlení, Šedá osvětlení, Bílé stolní lampy, Šedé stolní lampy
Hmotnost: 0.8 kg
Materiál: Sklo, Beton
Barva: Bílá, Šedá
Výška: 29 cm
Průměr: 17 cm
Hmotnost: 1,35 kg
Stímatelnost: Ano
Svítivost: 270 lm
Teplota světla: 2700 K
Světelný zdroj: 1 x G9 5,5 W
Napětí: 220-240 V
Napájecí kabel: Textilní
Délka napájecího kabelu: 200 cm
Certifikace: CE, ETL
Rozměr balíku: 32x19x19 cm
Stínidlo: Opálové sklo
Podstava: Cement

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
audi_katalogy_mobilni
audo_katalogy_banner_desktop

Prémiovou dánskou značku AUDO jste u nás dříve mohli vidět pod názvem MENU. Nově vzniklá značka se zrodila spojením MENU, The Audo a by Lassen a společně odráží jak stoletou tradici dánského designu, tak i neustále se vyvíjecí moderní vhled. Jejich estetická filozofie pojí jemný a nadčasový minimalismus plný čistých linií, klidu, zemitých tónů a přírodních materiálů s maximálním respektem k životnímu prostředí. AUDO Copenhagen ale není pouze o designu. Je to také prostor, který spojuje umělce, designéry a nadšence z celého světa. Nechte se okouzlit světem plným inovace, kde se minimalismus a funkčnost setkává tváří v tvář s emocionální silou a kreativitou!