Světle zelené lakované koupelnové zrcadlo Tom Tailor Color Bath 70 x 52 cm

Kód: 9004966076
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Tom Tailor
6 720 Kč 5 554 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vaši koupelnu můžete oživit zrcadlem Color Bath značky Tom Tailor, které disponuje praktickou odkládací poličkou. Tu můžete využít například na zubní kartáčky, potřeby na holení nebo třeba na laky na nehty. Rám zrcadla i polička jsou z lakovaného MDF a vy se tak můžete těšit na snadnou údržbu - stačí jen otřít vlhkým hadříkem. Zrcadlo pochází z kolekce koupelnového nábytku, která vás uchvátí především svými hravými a veselými barvami. Vybírat můžete z osmi různých barevných provedení. Díky produktům Color Bath může být vaše koupelna perfektně sladěna - stačí jen vybrat tu nejlepší barevnou variantu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koupelnová zrcadla, Koupelnový nábytek sklo, Koupelnový nábytek MDF, Koupelnová zrcadla sklo, Koupelnová zrcadla MDF
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Sklo, MDF
Barva: Zelená, Transparentní
Výška: 70 cm
Šířka: 52 cm
Hloubka: 13 cm
Šířka police: 52 cm
Hloubka police: 11,5 cm
Rozměr zrcadlové plochy: 58x50 cm
Rám: Lakované MDF
Police: Lakované MDF
Zrcadlová plocha: Zrcadlové sklo
Rozměr balíku: 89x53x3 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Německou značku Tom Tailor asi není třeba nijak dlouze představovat. Její oblečení a doplňky milují pro její kvalitu a preciznost malí i velcí po celém světě. S touto značkou se rozhodl spojit švédský výrobce Tenzo a společnými silami vytvořili kolekci moderního nábytku, ve které se dokonale promítá to nejlepší z obou značek. U kolekce Tom Tailor for Tenzo můžete tedy očekávat hravou paletu barev, nadčasový design vyšperkovaný atraktivními detaily a podpořený materiály prémiové kvality. Prohlédněte si náš výběr designového nábytku Tom Tailor for Tenzo pro koupelnu, kuchyni, ale i obývací pokoj nebo ložnici. Jsme si jisti, že jeho kouzlu propadnete stejně rychle a naplno jako my!