Fleecová deka světle modrá 160x200 cm

Hřeje
249 Kč –28 %
13346 1 upraveno2
249 Kč –28 % 179 Kč 147,93 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Tuto hebkou deku z jemného fleecu si zamilujete na první dotek, je lehká, nadýchaná a úžasně hřejivá. Lze využít jako ideálního společníka pro chladný večer, piknik v trávě, nebo třeba jako pelíšek pro vašeho mazlíčka. Snadno se také udržuje a nezůstávají na ní žádné skvrny.

Rozměr:  160 x 200 cm

Materiál:  100% mikrovlákno

Náš tip:  Pro zachování kvality vašeho přehozu doporučujeme prát při maximální teplotě 40 °C.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Barva deky

Modrá

Modrá barva dekyChladivá barva podpoří relaxaci po náročném dni. Ideálním řešením pro lenošení bude právě deka v modrém odstínu. Podpořte uvolnění a probuďte vzpomínky na léto. Nebeská inspirace se snadno kombinuje s jinými barvami v interiéru.

Detail materiálu

Detail materiáluDetail materiálu je velice jemný, měkký a přejemný na omak. Na povrchu můžete zahlédnout drobné smyčky z bavlněných vláken, které udávají textilii její pozitivní vlastnosti a utvářejí její 3D efekt. Smyčky jsou ze spodní i horní strany základového materiálu, pod lupou vypadají opravdu nadýchaně. Podobný detail jako bavlna má i vlna, která je velice tenká a hebká.

Pocit z fleecové deky?

Pocit z fleecové deky?Fleece, často přirovnávaný k přírodní vlně vás očaruje svojí mimořádnou jemností a lehkostí. Pocit těžkosti pod dekou z fleecu určitě nezažijete. Jemné chloupky na povrchu jsou navíc hřejivé a na dotek hebké. Skvělý parťák do chladných večerů domu i na zahradu.

Rozměr deky 160 x 200 cm

Rozměr deky 150 x 200 cmKlasický rozměr deky 160 x 200 cm se stane skvělým pomocníkem v domácnosti, na zahradě nebo na cestách. Příjemně vás zahřeje a zajistí komfort při lenošení nebo posezení s přáteli během dlouhé letní noci. Své zalíbení mají také jako podložky pro děti nebo k vodě.

Tato deka hřeje

Tato deka hřejeHřejivý a zároveň měkký materiál si zamilujete i vy. Hřejivá textilie se dokonale přizpůsobí teplotě vašeho těla i prostředí. Lehounká deka je vhodná do chladnějších letních večerů nebo sychravých podzimních dní. Ideální je tedy jako doplněk během všech ročních období.

Tuto deku nemusíte žehlit

Tuto deku nemusíte žehlitMnoho materiálů používaných k výrobě dek není nutné žehlit. Vlastníte-li tedy deku z vlny, mikroplyše, mikroflanelu nebo bambusu, pak ji žehlit nemusíte. Stačí pouze vyprat a usušit. Ihned po vyprání deku vypněte pomocí kolíčků na sušák, čímž zabráníte mačkání. Bavlněné deky je možné po vyprání a usušení vyžehlit, tím zachováte jejich původní hladký vzhled. Důkladná péče o vaše deky se vyplatí.

Doporučená teplota praní deky je 30 °C

Doporučená teplota praní deky je 30°CPraní při teplotě 30 °C je velice šetrný a ekologický způsob, jak vyprat prádlo včetně dek, efektivně a jemně. Při praní na 30 °C chráníme nejen peněženku a přírodu, ale také jednotlivá vlákna textilie a jejich barvy. Na tuto teplotu můžete šetrně prát deky z bambusu i mikroflanelu. Současné prací prostředky jsou tak účinné, že zajistí dokonalé vyprání i při nižší teplotě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Fleecové deky, Modré deky a přehozy, Modré Fleecové deky
? Barva: Modrá
? Doporučená teplota praní: 30 °C
? Rozměr: 160 x 200 cm
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX