DVOUVRSTVÝ chránič matrace - TOPPER 160 x 200 cm

-15 % s kódem: HODYHODY15
1 099 Kč –27 % 799 Kč 660,33 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Možnosti doručení

Prodlužte životnost své matrace pomocí dvouvrstvého matracového chrániče - topperu. Tento chránič matrace ochrání vaši matraci před nečistotami a díky vrstvě dutého vlákna zvýší komfort vaší matrace zase o level výše.

Vrchní a spodní vrstva jsou ušity z kvalitního mikrovlákna, mezi nimi je vrstva ze silikonizovaného dutého vlákna. V rozích chrániče jsou gumy pro uchycení k matraci. 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Topper 160 x 200 cm

Topper 160 x 200 cmPro dvoulůžkovou postel o velikosti 160 x 200 cm vybírejte topper o stejné velikosti. Přichytit ho můžete také na dvě matrace o rozměru 80 x 200 cm, čímž lůžko sjednotíte a upravíte. Díky všitým gumičkám v rozích, ho jednoduše připevníte i na vysoké matrace. Klasickou délku gumiček - 30 cm, natáhnete i na matraci vysokou kolem 25 cm.

Mikrovlákno

Visco-elastická paměťová pěnaPro výrobu mikrovlákna jsou použita nejjemnější vlákna. Husté protkání dodává textilii vysokou pevnost. Na dotek hebkou a příjemnou strukturu ocení i alergici nebo osoby s citlivou pokožkou. Chránič matrace s vrstvou z mikrovlákna vyniká svou termoregulační schopností. Vhodný je pro celoroční využití. Navíc rychle schne a nemačká se.

Prodloužení životnosti matrace

Jak utěrky prát a žehlit?Topper, neboli krycí matrace o tloušťce několika centimetrů zvyšuje komfort spaní a chrání matraci. Tento praktický pomocník zvýší nejen pohodlí, ale také hygienu lůžka. Během noci vypotíme až 1l potu, který zachytí prostěradlo nebo samotný topper. Matrace je teda ochráněna před přímým znečištěním, její živostnost se prodlouží až o několik let. Topper díky jeho nízké hmotnosti jednoduše vyvětráte nebo vysajete.

Zvýšení spací plochy

Jak utěrky prát a žehlit?Vstávání i uléhání vám dělá problémy? Postel je příliš nízká a na novou postel zrovna nemáte našetřeno? Topper, efektivní řešení, které nezatíží peněženku. Lůžko navýší až o několik centimetrů, navíc překryje nerovnosti a dodá komfort i tvrdé matraci. Obecně se udává jako optimální výška postele s matrací 45 – 50 cm. Pro osoby s pohybovými problémy až 60 cm. Pro zjištění ideální výšky vyzkoušejte jednoduchý test. Při sedu na posteli jsou celá chodidla na podlaze a kolena svírají úhel 90°.

Proležená matrace? Sjednoťte spací plochu

Jak utěrky prát a žehlit?Vaše stávající matrace dosluhuje a vy sháníte rychlé a úsporné řešení, jak její životnost ještě prodloužit? Topper dokonale sjednotí všechny nerovnosti a změkčí povrch. Výšku spací plochy i strukturu lze přizpůsobit vlastním potřebám. Krycí matrace zarovná i důlek na manželské posteli mezi dvěma matracemi nebo vystouplé švy. Jednoduše vytvoří dokonale rovné lůžko. Spánek i na proležené matraci může být pohodlný.

Nepřenáší pohyb při otáčení těla

Jak utěrky prát a žehlit?Sdílíte s partnerem jednu velkou matraci a cítíte každý jeho pohyb? Kdykoliv se otočí, vy jste vzhůru? Pořiďte si topper. Jeho výhodou je, že nepřenáší pohyby během změn spánkových poloh. Dokáže izolovat nárazy a změny tlaků na matraci. Jednoduché a levné řešení, které máte na dosah.

Materiál: 100% mikrovlákno

Zapínání: Všité gumy pro připevnění na matraci

Doporučená teplota praní: 40 °C

Nutnost žehlení: Nesmí se žehlit, bělit ani chemicky čistit

Sušení: Topper je možné sušit v sušičce

Barva pěny a prošívání potahu matrace se může lišit od obrázku - barva pěny a provedení prošívání nemá vliv na vlastnosti matrace.

Doplňkové parametry

Kategorie: Matracové chrániče, Matracové chrániče 160 x 200 cm, Chránič matrace 160 x 200 cm
? Rozměr matrace: 160 x 200 cm
? Materiál: 100% mikrovlákno
? Doporučená teplota praní: 40 °C
? Nejlevnější na trhu: Ano
Optimální výška matrace: Do 30 cm
Výška topperu: 3 - 4 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX