Povlečení 3D Housle

599 Kč –46 %
render v20210505 23
599 Kč –46 % 319 Kč 263,64 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Povlečení s originálním 3D foto potiskem je skvělým doplňkem pro vaši ložnici či pokoj. Jasné a stálé barvy neztratí na kráse ani po mnoha vypráních. Je vyrobeno z jemného a hřejivého mikrovlákna, které vás překvapí svou lehkostí a prodyšností. Povlečení má potisk krásných housliček a praktické zapínání na zip.

Materiál:  100% mikrovlákno

Náš tip:  Pro zachování kvality vašeho oblíbeného povlečení doporučujeme prát naruby při maximální teplotě 30 °C.

Pozn.: Zobrazení barvy se může nepatrně lišit od skutečnosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Povlečení z mikrovlákna

BavlnaDobrou volbou pro alergiky, malé děti nebo osoby s dýchacími potížemi je povlečení z mikrovlákna. Hustě protkanou textilii z polyesteru charakterizuje jemnost, hřejivost a tvarová stálost. Vyniká také svojí příjemnou strukturou, hebkostí, a navíc se nemačká. Pokud preferujete snadnou údržbu, teplo a jemné pohlazení, pak právě mikrovlákno je pro vás jako stvořené.

  • Materiál: 100% mikrovlákno
  • Gramáž materiálu: 130 g/m2

Barva povlečení

Černá

Černá barva povlečeníČerná, barva tajemnosti, negativity a autority. Černý interiér je ale velice moderní a trendy, obzvláště u mužské populace. S dostatkem světla a jasných barev působí elegantním dojmem. Láskyplný kontrast bílé a černé si získává oblibu v moderních domovech. Nebojte se barvy smutku a temnoty, má mnoho odstínů a možností.

Zapínání

Zip

Zapínání povlečení na zipNemáte času na zbyt a každá ušetřená minuta se hodí?! Povlečení na zip, je rychlé, pohodlné a praktické. Nepříjemné napínání, tlačení či škrábání jsou tabu. Zip i jezdec jsou ploché a pečlivě schované. Povlečeno budete mít během okamžiku.

Motiv povlečení

Obrázkový

Motiv povlečení obrázkovýRozveselte dětský pokoj s barevnými obrázkovými motivy povlečení. Rozmanitost a pestrobarevnost zpříjemní atmosféru v pokojíčku holek i kluků. Krásné dívčí motivy se slunečnicemi, hafany nebo tygry snadno zkombinujete s ostatním nábytkem. Kluky jistě nadchne motiv motorek, pirátů nebo plachetnic. Usínání bude jednodušší a zábavnější.

Styl povlečení

Obrázkový

Styl povlečení obrázkovýStaňte se v noci indiánem, motorkářem nebo se ponořte do říše pohádek. Obrázkové povlečení vás přenese do tajemných hlubin snů. Motivy zvířátek, květin nebo pohádkových postav zapadnou do každého dětského pokoje. Veselé a syté barvy se snadno zkombinují s ostatním vybavením. Vyčarujte neobyčejný pokoj pro ty nejmenší.

Můžu povlečení žehlit?

Povlečení je nutné žehlitBezesporu nejoblíbenější materiály povlečení jako je bavlna, bavlněný satén nebo mikrovlákno je nutné žehlit. Jediný materiál, který nevyžaduje žehlení je krep. Ihned po vyprání povlečení vypněte pomocí kolíčků na sušák. Žehlete naruby, tím zabráníte poškození materiálu a vyblednutí barev. Důkladná péče o vaše povlečení se vyplatí.

  • Toto povlečení je nežehlivé, takže ho nemusíte žehlit

Na kolik stupňů povlečení prát?

Na jakou teplotu povelčení prát?Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 30 °C

Jak často povlečení prát?

Jak často povlečení prát?Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní

Balení tohoto povlečení obsahuje:

  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX