Krepové povlečení Kimiko šedé

-15 % s kódem: HODYHODY15
1 199 Kč 1 199 Kč od 1 199 Kč –50 % –41 % až –50 %
render v20210815 01
1 199 Kč 1 199 Kč od 1 199 Kč –50 % –41 % až –50 % 599 Kč 699 Kč od 599 Kč 495,04 Kč bez DPH 577,69 Kč bez DPH od 495,04 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Rozměr povlečení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Jednoduchost a čistý design. Kvalitní povlečení Kimiko s netradičním vzorem zaručeně promění i vaši ložnici. Šedé pozadí v kombinaci s bílými detaily neztratí na kráse ani po mnoha vypráních. Krepové povlečení je opatřeno zapínáním na zip. Pevnou bavlněnou textilii si oblíbíte pro její měkkost, savost a prodyšnost. Objevte kouzlo tohoto povlečení a užijte si chvíle odpočinku naplno.

Pozn.: Zobrazení barvy se může nepatrně lišit od skutečnosti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krepové povlečení

BavlnaPraktický materiál, který vyniká stejnými vlastnostmi jako bavlna bez nutnosti žehlení. Krep je ideální materiál pro děti i dospělé v každém ročním období. V zimě zahřeje a v létě příjemně chladí, je vhodný i pro alergiky. Snadná údržba, savost, prodyšnost a měkkost je zachována i na typicky zvrásněném povrchu. Vlnitého povrchu je docíleno šetrnou úpravou bavlny, při plném zachování jejích vlastností.

  • Materiál: 100% bavlna
  • Gramáž materiálu: 135 g/m2

Barva povlečení

Šedá

Šedá barva povlečeníSměs světla a temnoty, šedá. Neutrální barva stínu ideální do každé moderní ložnice. Trendy barvu snadno zkombinujete s barevnými odstíny a podpoříte klidný spánek. Pomáhá odstranit úzkost, napěti a nahromaděný stres. Jednoduše elegantní dojem opticky zvětší malé prostory a nevyžaduje náročnou péči.

Zapínání

Zip

zapinani%20na%20knoflikNemáte času na zbyt a každá ušetřená minuta se hodí?! Povlečení na zip, je rychlé, pohodlné a praktické. Nepříjemné napínání, tlačení či škrábání jsou tabu. Zip i jezdec jsou ploché a pečlivě schované. Povlečeno budete mít během okamžiku.

Motiv povlečení

Puntíky

Motiv povlečení puntiky Jeden z nejoblíbenějších motivů povlečení, puntíky. Hravost a veselost puntíkového povlečení najde své místo na venkovských chalupách, ale i bytech a dětských pokojích. Retro klasika v červené nebo modré barvě oživí každou místnost, zaujme a rozveselí každého bručouna. Puntíky splňují požadavky elegance i ležérnosti.

Styl povlečení

Moderní

Styl povlečení moderníOkořeňte interiér ložnice, buďte originální a nevšední. Vytvořte kontrast barev, mezi pastelové odstíny zařaďte jednu šokující. Odlište se od ostatních. Jasné barvy povlečení s živými vzory jsou tou správnou volbou. Syté barvy a motivy květin, kruhů, hvězd nebo pruhů zaručí trendy ložnici. Moderní styl je oblíbený a hodí se do všech domácností, jeho vzdušnost i praktičnost ocení každý.

Můžu povlečení žehlit?

Nemusíte žehlitŽehlení je vaše noční můra?! Nezoufejte! Krep, jako jediný nevyžaduje žehlení a vypadá pořád skvěle. Zřasený a nemačkající se materiál stačí usušit a pohodlně složit do skříně. Pokud žehlička není váš kámoš, vybírejte z rozmanité nabídky krepového povlečení.

  • Povlečení nemusíte žehlit

Na kolik stupňů povlečení prát?

Na jakou teplotu povelčení prát?Obecně platí, že ložní prádlo pereme v teplotním rozmezí 40 až 60 °C. Bílé nebo bavlněné povlečení lze prát až na 60 °C, zatímco u krepu je vhodné zvolit teplotu nižší. Celkově vysoké teploty praní mohou poškozovat vlákna, působit opotřebovanějším dojmem nebo způsobovat vyblednutí barev. Před prvním použitím by teplota praní měla být min. 40 °C.

  • Doporučená teplota praní: 40 °C

Jak často povlečení prát?

Jak často povlečení prát?Výměna i praní ložního prádla je samozřejmostí. Optimálně bychom měli prát povlečení každý týden, maximálně 1x za 14 dní, otočené naruby. Pocení, nemoc nebo teplé letní měsíce přispívají k znečištění, proto je žádoucí povlékat častěji. S tím souvisí i nutnost praní samotných dek a polštářů. Nově koupené ložní prádlo před prvním použitím vyperte, změkne.

  • Každý týden, maximálně 1x za 14 dní

Balení tohoto povlečení obsahuje:

  •  1 ks přikrývky 140 x 200 cm | 140 x 220 cm
  •  1 ks polštáře 70 x 90 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX