Ořechový konferenční stolek Taby 75 cm

Kód: 2101010
Akce Sleva Odpočet
Značka: Nordic Living
6 398 Kč 5 288 Kč bez DPH 6 398 Kč / 1 ks
Na objednávku
Můžeme doručit do:
1.7.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Konferenční stolek Taby vnese přírodu přímo do vašeho obývacího pokoje. Taby je vyroben z ořechové dýhy, která působí robustním dojmem. Jednoduchost a zároveň ojedinělost, to jsou jeho žádané vlastnosti. Lze použít i jako odkládací stolek. Taby bude společně se světlými barvami vašeho interiéru krásně hrát.

Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. Po umytí vytřete povrch do sucha jemným hadříkem. Při mytí je dobré netlačit na povrch nábytku a vyhýbat se místům, která nejsou chráněná fólií či lakem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky, Hnědá Kov, Hnědá Sklo, Hnědá Dřevo, Hnědá MDF, Hnědá Mramor, Hnědá korek, Hnědé stoly a stolky, Dýhované stoly a stolky, Hnědé konferenční stolky, Hnědé kulaté konferenční stolky, Dýhované kulaté konferenční stolky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Dýha
Barva: Hnědá
Materiál podnože: Dřevo
Výška: 36 cm
Průměr: 75 cm
Deska: Ořechová dýha
Podnož: Ořechová dýha

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Nordic Living, pocházející z Dánska, nabízí širokou nabídku stylového nábytku. Hledáte-li krásný a stylový nábytek z kvalitních materiálů, je pro vás nábytek značky Nordic Living tou nejlepší volbou.