Teakový kulatý odkládací stolek Kave Home Jeanette 50 cm

Kód: LF-CC0623M47
Akce Prémiová kvalita 3D Sleva Odpočet
Značka: Kave Home
8 211 Kč 6 786 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odkládací stolek Kave Home Jeanette je vyroben z teakového dřeva s důrazem na kvalitu a přírodní materiály. Příjemný přírodní tón i atraktivní vzhled stolu slibují, že se stane dominantou každého prostoru. Zajímavá strukturovaná podnož zaručuje stabilitu a proto je stolek výbornou volbou do každého vkusně zařízeného exteriéru, např. na terasu či do krytého zahradního posezení. 

Tip: Na utírání prachu u dřevěného nábytku doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

Doplňkové parametry

Kategorie: Odkládací stolky, Masivní dřevěný nábytek, Černá Dřevo, Bílá Dřevo, Růžová Dřevo, Červená Dřevo, Modrá Dřevo, Žlutá Dřevo, Oranžová Dřevo, Zelená Dřevo, Hnědá Dřevo, Šedá Dřevo, Měděná Dřevo, Stříbrná Dřevo, Zlatá Dřevo, Přírodní Kov, Přírodní Sklo, Přírodní Dřevo, Přírodní MDF, Přírodní korek, Transparentní Dřevo, Dřevěné stoly a stolky, Přírodní stoly a stolky, Přírodní odkládací stolky, Přírodní kulaté odkládací stolky, Masivní dřevěné odkládací stolky, Masivní dřevěné kulaté odkládací stolky
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Dřevo masiv
Barva: Přírodní
3D modely: Ano
Materiál podnože: Dřevo
Výška: 48 cm
Průměr: 50 cm
Výška podnože: 45 cm
Průměr podnože: 40 cm
Tloušťka desky: 2,5 cm
Hmotnost: 8 kg
Max zatížení: 30 kg
Certifikace FSC: Ne
Certifikát PEFC: Ne
Deska: Teakové dřevo
Podnož: Teakové dřevo
video: https://www.youtube.com/watch?v=1LJbaKYrogE
Vyžaduje montáž: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značku Kave Home jste mohli dříve na našich stránkách potkávat pod názvem LaForma. Tento designový klenot ze slunného Španělska má jediný cíl – proměnit každý interiér v místo, kde se jednoduše cítíte příjemně, bezpečně a na vlastní kůži poznáte kouzlo pravé jižanské pohody. Kave Home patří mezi značky věřící v sílu detailů. V její nabídce tak na vás čeká pouze nábytek a doplňky s propracovaným a dokonale funkčním designem, který nabízí ovšem i osobitý styl a jedinečnost. Kromě stoprocentně vyladěných detailů dbají designéři Kave Home také na kvalitní materiály. Odolné a krásné tkaniny v jasných, energií nabitých a optimistických tónech, přírodní materiály, jako je například masivní akátové či eukalyptové dřevo, případně moderní a často podceňovaný beton dávají v designech Kave Home příležitost vzniku trendy stylového domova, který si jednoduše zamilujete na první pohled.