Masivní dubový TV stolek Hogan 200x45 cm

Kód: IN-38810
Akce Sleva Odpočet
Značka: Moebel Living
22 029 Kč 18 206 Kč bez DPH
Na objednávku
Můžeme doručit do:
1.7.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jedinečný televizní stolek Hogan s unikátním designem je vyrobený z kombinace masivního dubového dřeva se zachováním jeho přírodního rázu na přední straně a korpusu z MDF. Originální design stolku doplňují kovové úchyty a rám. Je doplněn o dvě praktické uzavřené police, zásuvku a otevřený úložný prostor, díky čemuž se tento stolek stane dokonalým kusem nábytku ve vašem obýváku.

Tip: Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání. 

Doplňkové parametry

Kategorie: TV stolky, MDF nábytek, Černá MDF, Bílá MDF, Zelená MDF, Hnědá Kov, Hnědá Sklo, Hnědá Dřevo, Hnědá MDF, Hnědá Mramor, Hnědá korek, Šedá MDF, Měděná MDF, Stříbrná MDF, Zlatá MDF, Přírodní Kov, Přírodní Sklo, Přírodní Dřevo, Přírodní MDF, Přírodní korek, Pestrá MDF, MDF stoly a stolky, Hnědé stoly a stolky, Přírodní stoly a stolky, Dýhované stoly a stolky, Hnědé TV stolky, Přírodní TV stolky, Dýhované TV stolky, MDF TV stolky
Hmotnost: 50 kg
Materiál: Dýha, MDF
Barva: Hnědá, Přírodní
Materiál podnože: Kov
Rozpětí: Od 151 do 200 cm
Šířka: 200
Výška: 50
Hloubka: 45
Zásuvka: 69x10x39 cm
Otevřený úložný prostor: 71x12x38 cm
2 Uzavřené police: 51x29x43 cm
Korpus: MDF, dubová dýha
Přední strana stolku: Dub
Úchyty, rámování: Černě lakovaný kov

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V nabídce německé značky MOEBEL Living na vás čeká designový nábytek i doplňky reprezentující nejen současné designové trendy a poslední novinky, ale také oblíbenou a nadčasovou klasiku, kterou všichni milujeme a je sázkou na jistotu téměř v jakémkoliv interiéru. MOEBEL Living klade u svých produktů velký důraz na materiálovou kvalitu. Velice ráda pracuje s masivním dřevem, zejména pak s exotickými druhy, které nechává vyniknout na větším nábytku, jako jsou komody či jídelní stoly. Designy z dílny MOEBEL Living osloví především ty, kteří se nebojí lehké extravagance a nápaditého luxusu, milují robustní nábytek, případně si potrpí na moderní pojetí rustikálního stylu pro současné interiéry. Tak která z designovek MOEBEL Living získá vaše srdce?