Černá mramorová miska na mýdlo Kave Home Aixa

Kód: LF-AA8023PR01
Prémiová kvalita Doprava zdarma
Značka: Kave Home
ZDARMAZDARMA
Černá mramorová miska na mýdlo Kave Home Aixa
158 Kč 131 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
20.3.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Miska na mýdlo Kave Home Aixa je nejen praktická, ale také stylová. Mramor udělá vaši koupelnu jedinečnou a dodá jí potřebnou dávku elegance. V sérii Aixa najdete také dávkovač na mýdlo a stojan na zubní kartáčky, díky kterým můžete koupelnové doplňky dokonale sladit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Koupelnové příslušenství, Koupelnový nábytek mramor, Mramorové koupelnové doplňky, Koupelnové příslušenství mramor
Hmotnost: 0.2 kg
Materiál: Mramor
Barva: Černá
Výška: 2,5 cm
Šířka: 9 cm
Hloubka: 14 cm
Miska: Mramor

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značku Kave Home jste mohli dříve na našich stránkách potkávat pod názvem LaForma. Tento designový klenot ze slunného Španělska má jediný cíl – proměnit každý interiér v místo, kde se jednoduše cítíte příjemně, bezpečně a na vlastní kůži poznáte kouzlo pravé jižanské pohody. Kave Home patří mezi značky věřící v sílu detailů. V její nabídce tak na vás čeká pouze nábytek a doplňky s propracovaným a dokonale funkčním designem, který nabízí ovšem i osobitý styl a jedinečnost. Kromě stoprocentně vyladěných detailů dbají designéři Kave Home také na kvalitní materiály. Odolné a krásné tkaniny v jasných, energií nabitých a optimistických tónech, přírodní materiály, jako je například masivní akátové či eukalyptové dřevo, případně moderní a často podceňovaný beton dávají v designech Kave Home příležitost vzniku trendy stylového domova, který si jednoduše zamilujete na první pohled.