Terakotový zahradní odkládací stolek Kave Home Vilena 33 cm

Kód: LF-CC2225PR86
Akce Prémiová kvalita 3D Sleva Odpočet
Značka: Kave Home
2 748 Kč 2 271 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Terakota nemá žádná omezení, proto designéři vytvořili tento originální a stylový odkládací stolek Kave Home Vilena. Tento stolek vytvořený z materiálu na minerální bázi využijete k vytvoření moderního, přirozeného vzhledu vašeho venkovního prostoru. Díky odolnosti materiálu vůči povětrnostním vlivům můžete tento stolek využívat na vašich terasách a zahradách po celý rok.

Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. Po umytí vytřete povrch do sucha jemným hadříkem. Při mytí je dobré netlačit na povrch nábytku a vyhýbat se místům, které nejsou chráněné fólií či lakem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zahradní stolky, Zahradní nábytek keramika, Zahradní stolky keramika
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Keramika
Barva: Oranžová
3D modely: Ano
Výška: 47 cm
Průměr: 33 cm
Hmotnost: 10,5 kg
Max. nosnost: 100 kg
Stolek: Terakota
Venkovní použití: Ano
video: https://www.youtube.com/watch?v=YyuIaPKtrd4

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značku Kave Home jste mohli dříve na našich stránkách potkávat pod názvem LaForma. Tento designový klenot ze slunného Španělska má jediný cíl – proměnit každý interiér v místo, kde se jednoduše cítíte příjemně, bezpečně a na vlastní kůži poznáte kouzlo pravé jižanské pohody. Kave Home patří mezi značky věřící v sílu detailů. V její nabídce tak na vás čeká pouze nábytek a doplňky s propracovaným a dokonale funkčním designem, který nabízí ovšem i osobitý styl a jedinečnost. Kromě stoprocentně vyladěných detailů dbají designéři Kave Home také na kvalitní materiály. Odolné a krásné tkaniny v jasných, energií nabitých a optimistických tónech, přírodní materiály, jako je například masivní akátové či eukalyptové dřevo, případně moderní a často podceňovaný beton dávají v designech Kave Home příležitost vzniku trendy stylového domova, který si jednoduše zamilujete na první pohled.