Závěsné zrcadlo Miotto Parioli 86 x 86 cm

Kód: MI-511461
Akce Prémiová kvalita 3D Sleva Odpočet
Značka: Miotto
19 391 Kč 16 026 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Závěsné zrcadlo Miotto Parioli vás zaujme především svým netradičním tvarem. Neobvyklý vzhled zrcadla evokující poskládané oblázky se hodí do všech moderně laděných interiérů, ve kterých se stane ozvláštňujícím designovým prvkem. Hledáte-li originální dekoraci na zeď, je pro vás zrcadlo Miotto Parioli tou pravou volbou.

Tip: Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Závěsná, Skleněné dekorace a doplňky, Zrcadla se skleněným rámem, Závěsná zrcadla se skleněným rámem, Černé dekorace a doplňky, Černá zrcadla
Hmotnost: 40 kg
Materiál: Sklo
Barva: Černá
3D modely: Ano
Hloubka: 86 cm
Šířka: 86 cm
Výška: 5,5 cm
Zrcadlo: Sklo
Rám: Lakovaná MDF

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pravá elegance a nadčasový styl společně s aktuálními trendy ze světa interiérového designu – přesně to přináší a zosobňuje italská značka MIOTTO. V jejím skutečně bohatém porfoliu najdete nábytek, doplňky a dekorace, které výborně doladí současné interiéry zařízené v duchu celé škály stylů a různorodých konceptů. Na své si přijdou jak ti, kteří nedají dopustit na špičkový design a luxus, tak i zarytí příznivci originálních a stylových kousků s vášní pro osobité interiéry a moderní domov. Značka MIOTTO si dává záležet na tom, aby v její nabídce našel svou srdcovku opravdu každý. I tak ovšem klade důraz nejen na design, ale i na precizní provedení vyladěné do těch nejmenších detailů a použití skutečně kvalitních materiálů. Prohlédněte si nabídku krásných produktů MIOTTO a vneste do svého domova špetku italského šarmu!