Bílá keramická váza Sonam 22 cm

Kód: 801099-O
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Hoorns
1 223 Kč 1 011 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pozoruhodná keramická váza Sonam od značky Hoorns přitáhne pohledy každé vaší návštěvy. Její kreativní design s imitací mořských řas osvěží každý prostor a díky světlé barvě se snadno kombinuje s ostatními doplňky. Váza s šedobílou glazurou připomínající vířící mořský svět se stane velkolepou dekorací moderních i klasických interiérů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vázy, Keramické dekorace a doplňky, Keramické vázy a květináče, Keramické vázy, Bílé dekorace a doplňky, Šedé dekorace a doplňky
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Keramika
Barva: Bílá, Šedá
Výška: 22 cm
šířka: 19 cm
hloubka: 15 cm
výška nohy: 7 cm
průměr nohy: 8,5 cm
hmotnost: 1,15 kg
váza: Glazovaná keramika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Baví vás stylové interiéry s výjimečnou atmosférou a jemnou patinou starých časů? U osobité značky HOORNS najdete přesně to, co hledáte. Holandský výrobce nábytku ve svých designech klade důraz na kvalitu a v žádném případě nepodceňuje sílu detailu. V portfoliu HOORNS tak na vás čeká velká porce originálních kousků v duchu atmosférického vintage a glamour stylu, ale i toho nejlepšího ze současného skandinávského designu. U designovek HOORNS nenajdete výraznou moderní extravaganci, ale spíše osvědčené kombinace s přírodními materiály, elegantní linie a klasický styl. HOORNS má za cíl oslovit všechny se slabostí pro tradiční a přesto stylové interiéry. Ať už se jedná o velký či malý nábytek, interiérové doplňky či osvětlení, můžete se spolehnout, že mezi nimi najdete velkou designovou lásku na mnoho let. Pozvěte s nábytkem HOORNS do svého domova atmosféru, která laskavě pohladí po duši a potěší i oko náročného milovníka stylového designu!