Černý dubový TV stolek Maya 180 x 50 cm

Kód: MAY-180
Akce Prémiová kvalita Jen u nás Sleva Odpočet
Značka: Take Me Home
58 307 Kč 48 188 Kč bez DPH
Doručíme do 6 týdnů
Můžeme doručit do:
27.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Černý TV stolek Maya od značky take me HOME nabízí praktický úložný prostor v podobě 2 prostorných zásuvek, 2 otevřených a 2 uzavřených polic s dvířky. TV stolek Maya si najde své místo nejen v moderních obývacích pokojích. Obdélníkový matně černě lakovaný korpus z dubové dýhy je kontrastně doplněn čelem z dubové dýhy, která je zanechaná v přírodním dubovém odstínu. Zkombinujte tento kousek také s ostatními produkty řady Maya a získejte díky tomu dokonalou souhru nábytku ve vašem interiéru.

Doplňkové parametry

Kategorie: TV stolky, Černá Plast, Černá Kov, Černá Sklo, Černá Dřevo, Černá MDF, Černá Laminát, Černá Mramor, Černá Keramika, Přírodní Kov, Přírodní Sklo, Přírodní Dřevo, Přírodní MDF, Přírodní korek, Černé stoly a stolky, Přírodní stoly a stolky, Dýhované stoly a stolky, Černé TV stolky, Přírodní TV stolky, Dýhované TV stolky
Hmotnost: 50 kg
Materiál: Dýha
Barva: Černá, Přírodní
Materiál podnože: Kov
Rozpětí: Od 151 do 200 cm
Šířka: 180 cm
Hloubka: 50 cm
Výška: 67 cm
Korpus: Lakovaná dubová dýha
Čela: Dubová dýha
Podnož: Lakovaný kov
Certifikace: FSC certifikát

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
tmh_katalogy_mobilni
tmh_katalogy_banner_desktop

Značka take me HOME se zaměřuje zejména na výrobu stolů a úložných systémů. Poznávacím znamením výrobků této značky je propojení masivního dřeva a lakovaného kovu a také minimalistické linie a čistě funkční tvary. Značka take me HOME získala několik ocenění v rámci světového designu - Vítěz German Design Award 2020, finále Top Design Award 2020, vítěz Reddot Award 2020 a vítěz Must Have Award 2020. Nechte se zlákat působivou jednoduchostí značky take me HOME a vneste moderní styl a nadčasovou kvalitu do svého domova i kanceláře.