Kouřově šedá skleněná stojací lampa Halo Design Atom 155 cm

Kód: HD-738885
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Halo Design
11 110 Kč 9 182 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elegantní štíhlá stojací lampa Atom značky Halo Design na první pohled zaujme svým jedinečným designem. Transparentní kouřově šedá skleněná stínidla jsou umístěna na kovových ramenech, která jsou pohyblivá. Díky nim lze lampu upravit přesně podle vašich představ a osvětlení tak získá na výjimečnosti a originalitě. Lampa Atom je k dispozici také v opálově bílé a jantarově hnědé barvě. Skvěle vynikne v moderních interiérech komerčních i nekomerčních prostor.

Pozn.: Žárovky nejsou součástí balení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stojací lampy, Kovové osvětlení, Skleněné osvětlení, Kovové stojací lampy, Skleněné stojací lampy, Černá osvětlení, Šedá osvětlení, Transparentní osvětlení, Černé stojací lampy, Šedé stojací lampy, Transparentní stojací lampy
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Kov, Sklo
Barva: Černá, Šedá, Transparentní
Výška: 155 cm
Průměr: 37 cm
Průměr stínidla: 12,5 cm
Světelný zdroj: 6 x G9 max. 28 W
Hmotnost: 3,46 kg
Délka napájecího kabelu: 200 cm
Stupeň krytí: IP20
Stínidlo: Kouřové sklo
Podstava: Černě lakovaný kov

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Halo Design je dánská firma, která byla založena v Kodani v roce 1994 dánským podnikatelem Michaelem Waltersdorffem. Halo Design vytváří originální světla v severském designu. Pod vedením zakladatele se Halo Design vyvinul v jednoho z největších, soukromě vlastněných, dánských hráčů v oboru osvětlení. Jejich mise je vytvářet originální a funkční osvětlení se skandinávským vzhledem. Neustále přetvářet svůj designový jazyk, aby zůstali moderní a udržitelní. Zároveň zůstat věrni své filozofii vyvíjet lampy, které jsou esteticky jedinečné a za dostupné ceny.