Přírodní bambusová stolní lampa Livot

Kód: 200334-N
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Hoorns
2 573 Kč 2 126 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stolní lampa Livot stojí na podstavě se třemi nohami, na které je usazeno přírodně zbarvené bambusové stínidlo. Stínidlo je tvořeno sítí jemných bambusových tyček, díky kterým bude světlo po místnosti zajímavě rozptýleno. Lampa s sebou přinese hřejivou atmosféru a stane se originálním doplňkem, který neunikne pozornosti žádné vaší návštěvy.

Pozn. Žárovka není součástí balení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stolní lampy, Kovové osvětlení, Kovové stolní lampy, Černá osvětlení, Přírodní osvětlení, Černé stolní lampy, Přírodní stolní lampy
Hmotnost: 0.8 kg
Materiál: Kov, Přírodní materiál
Barva: Černá, Přírodní
Výška: 34 cm
Průměr: 35 cm
Světelný zdroj: 1x E27 max. 25W
Rozměr stínidla: 22x35 cm
Výška podstavy: 13 cm
Průměr podstavy: 1 cm
Délka napájecího kabelu: 170 cm
Stínidlo: Bambus
Podstava: Lakovaný kov

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Baví vás stylové interiéry s výjimečnou atmosférou a jemnou patinou starých časů? U osobité značky HOORNS najdete přesně to, co hledáte. Holandský výrobce nábytku ve svých designech klade důraz na kvalitu a v žádném případě nepodceňuje sílu detailu. V portfoliu HOORNS tak na vás čeká velká porce originálních kousků v duchu atmosférického vintage a glamour stylu, ale i toho nejlepšího ze současného skandinávského designu. U designovek HOORNS nenajdete výraznou moderní extravaganci, ale spíše osvědčené kombinace s přírodními materiály, elegantní linie a klasický styl. HOORNS má za cíl oslovit všechny se slabostí pro tradiční a přesto stylové interiéry. Ať už se jedná o velký či malý nábytek, interiérové doplňky či osvětlení, můžete se spolehnout, že mezi nimi najdete velkou designovou lásku na mnoho let. Pozvěte s nábytkem HOORNS do svého domova atmosféru, která laskavě pohladí po duši a potěší i oko náročného milovníka stylového designu!