Hnědé mramorové nástěnné zrcadlo AUDO PEPE

Kód: ME-3610939
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Audo CPH
11 766 Kč 9 724 Kč bez DPH
Doručíme do 8 týdnů
Můžeme doručit do:
3.6.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nástěnné zrcadlo PEPE od prémiové značky AUDO je krásný kousek pro vaše každodenní použití. Se svými čistými liniemi a ikonickou estetikou se zrcadlo inspiruje italským designem a architekturou konec 50. let 20. století, kterou reprezentovali mistři jako byli Caccia Domioni a Gio Ponti. Milánské duo vytvořilo elegantní kousek, který se skládá z podstavy z italského mramoru, mosazného orámování a zrcadlového skla. Zrcadlo je na jedné straně klasické a na druhé straně zvětšovací, což je vhodné pro každodenní potřebu každé ženy. Zrcadlo se skvěle hodí do moderních i klasických interiérů. Doporučujeme kombinovat i s dalšími zrcadly z řady AUDO PEPE.

Pozn.: Vlivem přírodních materiálů mohou vznikat lehké barevné odchylky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Závěsná, Skleněné dekorace a doplňky, Mramorové dekorace a doplňky, Zrcadla se skleněným rámem, Zrcadla s mramorovým rámem, Závěsná zrcadla se skleněným rámem, Závěsná zrcadla s mramorovým rámem, Hnědé dekorace a doplňky, Transparentní dekorace a doplňky, Hnědá zrcadla, Transparentní zrcadla
Hmotnost: 40 kg
Materiál: Sklo, Mramor
Barva: Hnědá, Transparentní
Výška: 25 cm
Šířka: 25 cm
Hloubka: 3 cm
Hmotnost: 2,67 kg
Rám: Mosazný kov
Zrcadlo: Zrcadlové sklo
Podstava: Mramor
Rozměr balíku: 9,1x32,2x20,5 cm
Dekor podstavy: Dřevo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
audi_katalogy_mobilni
audo_katalogy_banner_desktop

Prémiovou dánskou značku AUDO jste u nás dříve mohli vidět pod názvem MENU. Nově vzniklá značka se zrodila spojením MENU, The Audo a by Lassen a společně odráží jak stoletou tradici dánského designu, tak i neustále se vyvíjecí moderní vhled. Jejich estetická filozofie pojí jemný a nadčasový minimalismus plný čistých linií, klidu, zemitých tónů a přírodních materiálů s maximálním respektem k životnímu prostředí. AUDO Copenhagen ale není pouze o designu. Je to také prostor, který spojuje umělce, designéry a nadšence z celého světa. Nechte se okouzlit světem plným inovace, kde se minimalismus a funkčnost setkává tváří v tvář s emocionální silou a kreativitou!