Velká vonná svíčka Yankee Candle Letters To Santa

Kód: 38213
Akce Sleva Odpočet
Značka: Yankee Candle
1 013 Kč 837 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

S velkou vonnou svíčkou Yankee Candle Letters To Santa navodíte tu pravou vánoční atmosféru. Pamatujete si ten pocit vzrušení, když jste jako děti psali svá vánoční přání a v obálce je dávali za okno? Dřevitá vůně papíru s tóny ambry a pižma přivolají tyto vzpomínky zpět. 

Pozn.: Vyrobeno za použití nejlepších surovin, včetně čistých přírodních vonných výtažků. Rovnoměrně a zcela provoněný parafín v potravinové kvalitě. Každý knot je ručně narovnán. Zcela vyhoří.

Tip: Před opětovným zapálením je doporučeno zkrátit knot na 3 mm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Svíčky, Skleněné dekorace a doplňky, Skleněné svícny a svíčky, Skleněné svíčky, Červené dekorace a doplňky
Hmotnost: 0.2 kg
Materiál: Sklo
Barva: Červená
Průměr: 9,8 cm
Výška: 17,5 cm
Doba hoření: 110-150 hodin
Hmotnost: 623 g
Vůně: Papír, ambra

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Americkou značku Yankee Candle asi není třeba nijak dlouze představovat. Její produkty – tedy hlavně svíčky v elegantních a dnes již ikonických skleněných dózách s víčkem – se staly absolutním must have každého moderního útulného domova. Že vám vonné svíčky doma úplně nevoní? Vsadíme se s vámi o cokoliv, že mezi vůněmi Yankee Candle si váš nos určitě vybere. Popularita těchto amerických svíček totiž pramení ve skutečně rozsáhlé nabídce, mezi kterými najdou své favority nejen milovníci výrazných ovocných a květinových vůní, ale i ti, kteří upřednostňují spíše ty jemné a decentní nebo třeba atmosférické. Právě upečené sušenky, čerstvě vyprané prádlo, přímořský vánek nebo vánoční stromeček? I takhle dokážou provonět Yankee Candle váš domov! Nalákali jsme vás? Tak honem do našeho výběru svíček!