Antracitově šedá keramická sada s dávkovačem na mýdlo Bloomingville Hrin

Kód: BV-82049295
Showroom Plzeň
Značka: Bloomingville
1 410 Kč 1 165 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
21.3.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Elegantní a praktický doplněk do každé koupelny, to je třídílná keramická sada s dávkovačem na mýdlo Bloomingvile Hrid. Dávkovač na mýdlo stojí společně s kelímkem na zubní kartáčky na designově sladěném tácu. Produkty jsou vyrobeny z keramiky a jejich povrch je ozvláštněn jemným vzorem, který připomíná rybí šupiny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dávkovače na mýdlo, Kovový nábytek, Koupelnový nábytek kov, Kovové koupelnové doplňky, Kovové dávkovače na mýdlo
Hmotnost: 0.8 kg
Materiál: Kov
Barva: Šedá
Rozměr dávkovače: 10x17,5 cm
Rozměr kelímku: 8x11 cm
Rozměr tácu: 34x13 cm
Obsah: 400/490 ml
Dávkovač: Keramika
Kelímek: Keramika
Tác: Keramika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
blooming_banner_kategorie_mobil
blooming_banner_kategorie

Milujete v interiérech pohodu a útulnou atmosféru typickou pro skandinávský a rustikální styl? V tom případě by vaší pozornosti neměla uniknout značka BLOOMINGVILLE. Posláním této dánské značky, která se na poli interiérového designu pohybuje více než 20 let, je přinášet do našich domácností doplňky, dekorace a nábytek, jenž v sobě spojuje to nejlepší ze severského designu, pro který chová značka opravdovou vášeň. BLOOMINGVILLE si vás na svou stranu nezíská záblesky nejnovějších designových trendů, ale spíše originálními stylovkami, které snadno promění interiéry v místa klidu, komfortu a hřejivosti a vytvoří z nich skutečně laskavý domov. Designéři značky rádi pracují s přírodními materiály, měkkými textiliemi, stylovou patinou a jemnou barevnou paletou tlumených tónů. Díky tomu si designovky z dílny BLOOMINGVILLE najdou cestu do srdcí i domovů širokého spektra zákazníků. Stanete se také jedním z nich?