Bílý dubový stojací věšák ROWICO CONFETTI 178 cm

Kód: RO-103635
Akce Sleva Odpočet
Značka: Rowico
1 812 Kč 1 498 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (20 dnů)
Můžeme doručit do:
9.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Moderní stojací věšák CONFETTI značky ROWICO je vyrobený z masivního dubového dřeva. Disponuje osmi věšáky, které jsou umístěny ve dvou úrovních. Konec povalujících se bund a kabátů - věšák CONFETTI nabízí dostatek prostoru k zavěšení svršků celé rodiny. Můžete ho mít také v přírodní a černé barvě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stojací věšáky, Masivní dřevěný nábytek, Masivní dřevěné úložné prostory, Masivní dřevěné věšáky, Masivní dřevěné stojací věšáky, Úložné prostory bílá, Bílé věšáky, Bílé stojací věšáky
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Dřevo masiv
Barva: Bílá
Výška: 178 cm
Šířka: 59 cm
Hloubka: 59 cm
Počet věšáků: 8
Konstrukce: Dubové dřevo
Podnož: Dubové dřevo
Rozměr balíku: 150x12,5x5,5 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

ROWICO je rodinná nábytkářská společnost ze Švédska, která byla založena již v roce 1971. Jejich nábytek je navržen pro lidi, kteří ocení kvalitně zpracovaný trendy nábytek se zaměřením na kvalitu než na kvantitu. Každý kousek vyrobeného nábytku je začátek dlouhodobého vztahu. Většina jejich nábytku je koncipována a navržena jejich vlastním týmem designérů v Halmstadu. Občas také spolupracují s několika externími designéry.  Jejich nábytek se prodává po celé Skandinávii až po Evropu. Vyvinuli flexibilní, ekologický a nákladově efektivní logistický řetězec.