Černo žlutý dubový TV stolek Maya 180 x 50 cm

Kód: MAYA_ZLU
Akce Prémiová kvalita Jen u nás Sleva Odpočet
Značka: Take Me Home
58 307 Kč 48 188 Kč bez DPH
Doručíme do 6 týdnů
Můžeme doručit do:
27.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Černý TV stolek Maya od značky take me HOME nabízí praktický úložný prostor v podobě 2 prostorných zásuvek, 2 otevřených a 2 uzavřených polic s dvířky. TV stolek Maya si najde své místo nejen v moderních obývacích pokojích. Obdélníkový matně černě lakovaný korpus z dubové dýhy je kontrastně doplněn lakovanými policemi z MDF v několika barevných odstínech. Stolek se skvěle hodí do moderních interiérů.

Doplňkové parametry

Kategorie: TV stolky, MDF nábytek, Černá Plast, Černá Kov, Černá Sklo, Černá Dřevo, Černá MDF, Černá Laminát, Černá Mramor, Černá Keramika, Bílá MDF, Žlutá Kov, Žlutá Dřevo, Zelená MDF, Hnědá MDF, Šedá MDF, Měděná MDF, Stříbrná MDF, Zlatá MDF, Přírodní MDF, Pestrá MDF, MDF stoly a stolky, Černé stoly a stolky, Žluté stoly a stolky, Dýhované stoly a stolky, Černé TV stolky, Žluté TV stolky, Dýhované TV stolky, MDF TV stolky
Hmotnost: 50 kg
Materiál: Dýha, MDF
Barva: Černá, Žlutá
Materiál podnože: Kov
Rozpětí: Od 151 do 200 cm
Šířka: 180 cm
Hloubka: 50 cm
Výška: 67 cm
Korpus: Lakovaná dubová dýha
Čela: Lakovaná dubová dýha
Police: Lakované MDF
Podnož: Lakovaný kov
Certifikace: FSC certifikát

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
tmh_katalogy_mobilni
tmh_katalogy_banner_desktop

Značka take me HOME se zaměřuje zejména na výrobu stolů a úložných systémů. Poznávacím znamením výrobků této značky je propojení masivního dřeva a lakovaného kovu a také minimalistické linie a čistě funkční tvary. Značka take me HOME získala několik ocenění v rámci světového designu - Vítěz German Design Award 2020, finále Top Design Award 2020, vítěz Reddot Award 2020 a vítěz Must Have Award 2020. Nechte se zlákat působivou jednoduchostí značky take me HOME a vneste moderní styl a nadčasovou kvalitu do svého domova i kanceláře.