Bílá skleněná stolní lampa Bubbly

Kód: LP048BOBLT-01
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Nordic Design
4 566 Kč 3 774 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Designová stolní lampa Bubbly zaujme na první pohled svým vzhledem. 3 stínidla z mléčného skla ve tvaru koule vytváří společně s lakovanou kovovou podnoží jedinečný kontrast, který do vaše interiéru vnese nádech elegance. Lampa Bubbly rozzáří každý kout vašeho interiéru. Je libo nástěnné světlo, stojací či stolní lampu? Stačí si vybrat. Světla z řady Bubbly jsou dostupná v několika provedeních.

Pozn.: Žárovky nejsou součástí balení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stolní lampy, Kovové osvětlení, Skleněné osvětlení, Kovové stolní lampy, Skleněné stolní lampy, Bílá osvětlení, Bílé stolní lampy
Hmotnost: 0.8 kg
Materiál: Kov, Sklo
Barva: Bílá
Výška: 52 cm
Šířka: 40 cm
Hloubka: 40 cm
Světelný zdroj: 3 x E27 max 40W
Hmotnost: 7 kg
Stínidla: Mléčné sklo
Podstava: Lakovaný kov

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nedáte v interiérovém designu dopustit na jednoduchost a nadčasový styl? Značka Nordic design přináší na trh závan svěžích a neotřelých novinek ze současného skandinávského designu. Nábytek a osvětlení této značky si už na první pohled na svou stranu získá každého zapáleného minimalistu a dokonale si jej omotá kolem prstu díky arzenálu mocných designových zbraní, které produktům zaslouženě propůjčí status absolutní designové lásky. Jaké zbraně to jsou? Precizní zpracování, sofistikované materiálové kombinace společně s možností vyladit si výsledný vzhled produktu přesně podle vlastních představ s pomocí bohatých vzorníkům potahových látek a odstínů lakování dřeva i kovu. Specialitou polské značky Nordic design je sedací nábytek, jako jsou pohovky, křesla a židle, nicméně v jejím portfoliu najdete také stoly, unikátní designové osvětlení i další stylové interiérové doplňky a dekorace. Prohlédněte si naší nabídku produktů Nordic design a objevte další tvář a podobu moderního skandinávského stylu!