Dubový toaletní stolek Julia 100 x 30 cm II. s bílou podnoží

Kód: TD003JUL-75-2F-71N-01
Akce Sleva Odpočet
Značka: Nordic Design
12 189 Kč 10 074 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stylový toaletní stolek Julia zaujme svým minimalistickým vzhledem. Díky kombinaci dubového dřeva a bíle lakované kovové konstrukce je tento stolek kus nábytku, který nesmí chybět v žádném interiéru, který je zařízený ve skandinávském stylu. Prostorné úložiště je zajištěno praktickou policí. Tento stolek nejlépe umocní jemné barevné odstíny nebo kombinace světlých či tmavých doplňků.

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá individuálním obchodním podmínkám dle odstavce 3.6.

Tip: Na utírání prachu doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. K čištění NIKDY nepoužívejte agresivní chemikálie či abrazivní čistící prostředky. Nábytek doporučujeme neumisťovat do vlhkého prostředí a k vytápěcím zařízením, kde může dojít k deformaci a popraskání.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nedáte v interiérovém designu dopustit na jednoduchost a nadčasový styl? Značka Nordic design přináší na trh závan svěžích a neotřelých novinek ze současného skandinávského designu. Nábytek a osvětlení této značky si už na první pohled na svou stranu získá každého zapáleného minimalistu a dokonale si jej omotá kolem prstu díky arzenálu mocných designových zbraní, které produktům zaslouženě propůjčí status absolutní designové lásky. Jaké zbraně to jsou? Precizní zpracování, sofistikované materiálové kombinace společně s možností vyladit si výsledný vzhled produktu přesně podle vlastních představ s pomocí bohatých vzorníkům potahových látek a odstínů lakování dřeva i kovu. Specialitou polské značky Nordic design je sedací nábytek, jako jsou pohovky, křesla a židle, nicméně v jejím portfoliu najdete také stoly, unikátní designové osvětlení i další stylové interiérové doplňky a dekorace. Prohlédněte si naší nabídku produktů Nordic design a objevte další tvář a podobu moderního skandinávského stylu!