Vonná svíčka WoodWick loď, Sand & Driftwood

Kód: 31941
Akce Sleva Odpočet
Značka: WoodWick
790 Kč 653 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato vonná svíčka s vůní Sand & Driftwood přinese do vašeho interiéru příjemnou atmosféru. Díky patentovanému dřevěnému knotu nabudí svíčka dojem praskajícího krbu. Zároveň se svým designem stane originálním doplňkem. Víčko z masivního dřeva poslouží při hoření jako podstavec. Písek a naplavené dřevo. Dokonalá souhra sluncem vyšisovaného dřeva, mořské trávy a jemného bílého písku.

Složení: směs prémiového parafínu a sójového vosku s vysoce koncentrovanými vůněmi zajišťuje čisté hoření bez nepříjemných zbytků. Vonné esence byly pečlivě vybrané, aby naplnily místnost dlouhotrvající vůní. Otevřený tvar svíčky zvyšuje plochu odpařování vonných esencí z voskového jezírka a zajišťuje rovnoměrný vonný zážitek.

Tip: Před opětovným zapálením by měl být knot dlouhý zhruba 0,7 cm. Rozpusťte svíčku vždy až ke kraji, nechejte jí hořet 3-4 hodiny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Svíčky, Skleněné dekorace a doplňky, Skleněné svícny a svíčky, Skleněné svíčky, Hnědé dekorace a doplňky
Hmotnost: 0.2 kg
Materiál: Sklo
Barva: Hnědá
Šířka: 19,1 cm
Hloubka: 12,1 cm
Výška: 9,2 cm
Doba hoření: 30-40 hodin
Hmotnost: 453 g
Vůně: Dřevo, mořská tráva, vanilka, pomeranč

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Americká značka WoodWick přináší krásné vůně, které potěší smysly a to s jejich typickým dřevěným knotem, který při hoření praská a dodává zážitku z pálení vonných svíček jedinečný dotek útulné atmosféry. Svíčky WoodWick jsou doplňky s jedinečnými vůněmi a tvary.