Žlutá plastová dětská LED lampa Mr. Maria Lion 11 cm

Kód: BL01LN
Akce Sleva Odpočet
Značka: Mr. Maria
629 Kč 520 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ve své exkluzivní kolekci Mr. Maria představuje dětské osvětlení Lion, které si zamilují nejen vaše děti, ale také dospělí. Ikonická LED lampa v designu oblíbeného lvíčka Liona, která svítí i bez zapojení do elektrické sítě. Vyzařuje uklidňující teplé bílé světlo, které je jako noční světlo vhodné pro děti i dospělé. Lampa je vyrobena z měkkého silikonu bez BPA, příjemného na dotyk. Vydrží svítit až 30 hodin. Díky tomu je maximálně přizpůsobivá a můžete ji umístit, kamkoli potřebujete bez ohledu na umístění zásuvky. Dolaďte pokojíček vašeho dítěte k dokonalosti a vyberte si Miffy, Liona, Snuffyho či Borise.

Pozn.: Lampička se po 15 minutách sama vypíná.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětské osvětlení, Plastové doplňky a nábytek pro děti, Dětské plastové hračky a dekorace, Dětské plastové dekorace, Dětské plastové osvětlení, Žlutý nábytek a doplňky pro děti, Žluté dětské hračky a dekorace, Žluté dětské dekorace, Žluté dětské osvětlení
Hmotnost: 0.3 kg
Materiál: Plast
Barva: Žlutá
Výška: 11 cm
Šířka: 8 cm
Hloubka: 8 cm
Stínidlo: Silikon (PE)
Světelný zdroj: LED
Stmívač: Ne
Napájení: Vyměnitelná baterie CR2032

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Neodmyslitelnou součástí každého dětského pokoje je hravé osvětlení. To by mělo mít moc večer a v noci spolehlivě zahnat všechny bubáky a strašidla a přes den ideálně doladit styl dětského pokojíku. Kde takové najít? Rozhodně u značky Mr. Maria! Tahle holandská značka sama sebe popisuje jako hravý umělecký projekt propojující jednoduchou modernitu, nápaditost i klasické hodnoty, jako je nadčasovost, kvalita a přístupný design. Díky tomu osvětlení Mr. Maria nechybí vtipnost a vkusná estetika. Prohlédněte si náš výběr lampiček ve tvaru roztomilých zvířátek a okamžitě si získá srdce malých i velkých!