Černý kovový konferenční stolek Kave Home Tilo 60 x 60 cm se skleněnou deskou

Kód: LF-CC1102C01
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Kave Home
2 653 Kč 2 193 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velmi zajímavý konferenční stolek Kave Home Tilo se stane atraktivním a originálním designovým prvkem vašeho interiéru. Černě lakovaný kovový rám stolku je doplněný o desku z čirého tvrzeného skla. Stolek Tilo bude perfektně zapadat do moderních interiérů minimalistického designu.

Tip: Na utírání prachu u kovového nábytku nebo kovových částí doporučujeme měkkou prachovku bez brusných účinků. Pro očištění použijte vlhký hadřík s mýdlovou vodou a otřete dosucha.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky, Kovový nábytek, Černá Plast, Černá Kov, Černá Sklo, Černá Dřevo, Černá MDF, Černá Laminát, Černá Mramor, Černá Keramika, Bílá Kov, Červená Kov, Modrá Kov, Žlutá Kov, Oranžová Kov, Zelená Kov, Hnědá Kov, Šedá Kov, Měděná Kov, Stříbrná Kov, Zlatá Kov, Přírodní Kov, Transparentní Kov, Pestrá Kov, Kovové stoly a stolky, Kovové konferenční stolky, Černé stoly a stolky, Černé konferenční stolky, Černé hranaté konferenční stolky, Kovové hranaté konferenční stolky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Kov
Barva: Černá
Materiál podnože: Kov
Výška: 43 cm
Šířka: 60 cm
Hloubka: 60 cm
Výška podnože: 43 cm
Tloušťka desky: 0,6 cm
Hmotnost: 10,5 kg
Max. celková nosn.: 25 kg
Deska: Tvrzené sklo
Podnož: Lakovaný kov
Vyžaduje montáž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značku Kave Home jste mohli dříve na našich stránkách potkávat pod názvem LaForma. Tento designový klenot ze slunného Španělska má jediný cíl – proměnit každý interiér v místo, kde se jednoduše cítíte příjemně, bezpečně a na vlastní kůži poznáte kouzlo pravé jižanské pohody. Kave Home patří mezi značky věřící v sílu detailů. V její nabídce tak na vás čeká pouze nábytek a doplňky s propracovaným a dokonale funkčním designem, který nabízí ovšem i osobitý styl a jedinečnost. Kromě stoprocentně vyladěných detailů dbají designéři Kave Home také na kvalitní materiály. Odolné a krásné tkaniny v jasných, energií nabitých a optimistických tónech, přírodní materiály, jako je například masivní akátové či eukalyptové dřevo, případně moderní a často podceňovaný beton dávají v designech Kave Home příležitost vzniku trendy stylového domova, který si jednoduše zamilujete na první pohled.