Zlatá stolní lampa J-line Hakiro 53 cm

Kód: J-26473
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: J-line
3 383 Kč 2 796 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zábavný design stolní lampy Hakiro značky J-Line si oblíbíte pro její styl, charakter a hlavně schopnost vykouzlit úsměv na tváři. Nechvalně známé "Tři moudré opice", které předvádí svá charakteristická gesta ve zlaté barvě působí velmi luxusně a vnesou do interiéru kouzlo a vznešenost zlata. Stolní lampa Hakiro se skvěle hodí do dětského nebo obývacího pokoje, kde bude všem na obdiv a dělat radost.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stolní lampy, Látkové osvětlení, Osvětlení z pryskyřice, Látkové stolní lampy, Stolní lampy z pryskyřice, Černá osvětlení, Zlatá osvětlení, Černé stolní lampy, Zlaté stolní lampy
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Látka, Pryskyřice
Barva: Černá, Zlatá
výška: 53 cm
průměr stínidla: 25,5 cm
délka kabelu: 200 cm
hmotnost: 2 kg
světelný zdroj: 1x E27 max. 60 W
stínidlo: Látka
podstava: Polyresin (pryskyřice)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Belgická značka J-LINE patří už od svého založení v 70. letech minulého století mezi výrazné interiérové trendsettery. Se zbrusu novou kolekcí krásných designovek přichází J-LINE dvakrát do roka a na své si u ní přijde opravdu každý. A co u značky hlavně najdete? Její specialitou se staly především dekorace a interiérové doplňky všeho druhu, nicméně v obsáhlém portfoliu narazíte i na stylový nábytek. Designy J-LINE osloví milovníky skandinávského stylu, vintage, svěží moderny i extravagance. Značka se nebojí neotřelých kombinací materiálů, barev ani vzorů, případně skutečně bláznivých designů, které si ovšem také najdou své fanoušky. Chcete-li si stylově vyladit interiér, poznat všechny tváře současných trendů, luxusu i elegance a vnést domů trochu útulné atmosféry, lepšího spojence než je značka J-LINE nenajdete!