Mosazný toaletní stolek Agnes 110 x 35 cm

Kód: 800198-C
Akce Prémiová kvalita Sleva Odpočet
Značka: Hoorns
16 453 Kč 13 598 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Originální design toaletního stolku Agnes značky Hoorns vás zaujme svými oblými tvary a čistými liniemi. Vašemu interiéru dodá nádech luxusu díky tvaru i barvě kovu v odstínu champagne. Oválná stolní deska je ideální pro umístění atraktivní stolní lampy a vašich nejhezčích dekorací. Agnes bude skvělým doplňkem v obývacím pokoji či předsíni v interiérech zejména v industriálním a vintage stylu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Toaletní stolky, Kovový nábytek, Černá Kov, Bílá Kov, Červená Kov, Modrá Kov, Žlutá Kov, Oranžová Kov, Zelená Kov, Hnědá Kov, Šedá Kov, Měděná Kov, Stříbrná Kov, Stříbrná Sklo, Stříbrná Dřevo, Stříbrná MDF, Stříbrná Mramor, Zlatá Kov, Zlatá Sklo, Zlatá Dřevo, Zlatá MDF, Zlatá Mramor, Přírodní Kov, Transparentní Kov, Pestrá Kov, Kovové stoly a stolky, Stříbrné stoly a stolky, Zlaté stoly a stolky, Stříbrné toaletní stolky, Zlaté toaletní stolky, Kovové toaletní stolky
Hmotnost: 40 kg
Materiál: Kov
Barva: Stříbrná, Zlatá
Materiál podnože: Kov
výška: 87 cm
šířka: 110 cm
hloubka: 35 cm
tloušťka desky: 1 cm
výška podnože: 85 cm
průměr podnože: 85 cm
max. nosnost: 15 kg
hmotnost: 10 kg
deska: Lakovaný kov
podnož: Lakovaný kov
Vyžaduje montáž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Baví vás stylové interiéry s výjimečnou atmosférou a jemnou patinou starých časů? U osobité značky HOORNS najdete přesně to, co hledáte. Holandský výrobce nábytku ve svých designech klade důraz na kvalitu a v žádném případě nepodceňuje sílu detailu. V portfoliu HOORNS tak na vás čeká velká porce originálních kousků v duchu atmosférického vintage a glamour stylu, ale i toho nejlepšího ze současného skandinávského designu. U designovek HOORNS nenajdete výraznou moderní extravaganci, ale spíše osvědčené kombinace s přírodními materiály, elegantní linie a klasický styl. HOORNS má za cíl oslovit všechny se slabostí pro tradiční a přesto stylové interiéry. Ať už se jedná o velký či malý nábytek, interiérové doplňky či osvětlení, můžete se spolehnout, že mezi nimi najdete velkou designovou lásku na mnoho let. Pozvěte s nábytkem HOORNS do svého domova atmosféru, která laskavě pohladí po duši a potěší i oko náročného milovníka stylového designu!