Ořechový konferenční stolek RAGABA PAWI PICK 67 x 62 cm

Kód: RAGABAPPL
Akce Sleva Odpočet
Značka: Ragaba
4 508 Kč 3 726 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Atypicky tvarovaný konferenční stolek Pawi Pick od značky Ragaba zaujme již na první pohled svým minimalistickým vzhledem. Nadčasový konferenční stolek kombinuje jasanové dřevo a ořechovou dýhu, čímž získává na originalitě a jedinečnosti. Stolek se skvěle hodí do skandinávsky laděných interiérů, neurazí však ani v interiéru laděném do boho stylu. Odložte si na něj i vy svoji odpolední kávu či právě rozečtenou knížku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky, Hnědá Kov, Hnědá Sklo, Hnědá Dřevo, Hnědá MDF, Hnědá Mramor, Hnědá korek, Hnědé stoly a stolky, Dýhované stoly a stolky, Hnědé konferenční stolky, Hnědé atypické konferenční stolky, Dýhované atypické konferenční stolky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Dýha
Barva: Hnědá
Materiál podnože: Dřevo
Výška: 44 cm
Šířka: 67 cm
Hloubka: 62 cm
Tloušťka desky: 1,9 cm
Deska: Ořechová dýha
Podnož: Jasanové dřevo
Hmotnost: 9,5 kg
Designér: Marcin Gładzik
Certifikace FSC: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V nabídce polské značky RAGABA si přijdou na své zejména velcí milovníci svěžích materiálových kombinací, nadčasového designu i hravosti. Téhle mladé značce založené v roce 2013, která se může pochlubit kompletní výrobou v Evropě, rozhodně nechybí odvaha, elán a ani kreativita. I z toho důvodu si její produkty najdou místo v různých typech soukromých i komerčních interiérů zařízených pod taktovkou celé škály interiérových stylů. U svých designů vsází RAGABA na osvědčené spojení bílé a přírodního dřeva, ale v žádném případě se nebojí zapojit do hry ani optimistické a veselé odstíny barev. Značka totiž moc dobře ví, že v interiéru na barvě opravdu záleží! Hlavní parketou a top produkty značky se staly stoly a stolky všech druhů a velikostí, v porfoliu ovšem najdete i trendy osvětlení či praktické úložné prostory. Hledáte-li tedy psací stůl, moderní konferenční nebo odkládací stolek, případně se už dlouho poohlížíte po stylové stojací lampě či regálu na knížky, je velice pravděpodobné, že designovku svých snů najdete právě pod značkou RAGABA.