Zlatý kovový úložný koš Bloomingville Deer 50 x 29 cm

Kód: BV-87308599
Akce Sleva Odpočet
Značka: Bloomingville
5 832 Kč 4 820 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Už nemáte místo na vaše milované květiny nebo knihy? Zkuste zpestřit a obohatit svůj interiér tímto úložným košem Deer od značky Bloomingville a dejte své oblíbené předměty tam. Zlatá kovová konstrukce je velmi elegantní a upoutá na sebe veškerou pozornost. Na předměty, které do něj vložíte bude vrhat kouzelné světlo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dekorativní koše, Kovové dekorace a doplňky, Kovové koše, Kovové dekorativní koše, Kovové organizéry, Zlaté dekorace a doplňky
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Kov
Barva: Zlatá
výška: 75 cm
šířka: 50 cm
hloubka: 29 cm
max. nosnost: 10 kg
konstrukce: Železo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
blooming_banner_kategorie_mobil
blooming_banner_kategorie

Milujete v interiérech pohodu a útulnou atmosféru typickou pro skandinávský a rustikální styl? V tom případě by vaší pozornosti neměla uniknout značka BLOOMINGVILLE. Posláním této dánské značky, která se na poli interiérového designu pohybuje více než 20 let, je přinášet do našich domácností doplňky, dekorace a nábytek, jenž v sobě spojuje to nejlepší ze severského designu, pro který chová značka opravdovou vášeň. BLOOMINGVILLE si vás na svou stranu nezíská záblesky nejnovějších designových trendů, ale spíše originálními stylovkami, které snadno promění interiéry v místa klidu, komfortu a hřejivosti a vytvoří z nich skutečně laskavý domov. Designéři značky rádi pracují s přírodními materiály, měkkými textiliemi, stylovou patinou a jemnou barevnou paletou tlumených tónů. Díky tomu si designovky z dílny BLOOMINGVILLE najdou cestu do srdcí i domovů širokého spektra zákazníků. Stanete se také jedním z nich?