Matně černý lakovaný TV stolek Tenzo Lipp 176,5 x 43 cm

Kód: 9002342070
Akce Sleva Odpočet
Značka: Tenzo
17 095 Kč 14 128 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Moderní TV stolek Lipp je vyroben z kvalitní lakované MDF v matně černé barvě a stojí na štíhlé kovové podnoži, která dodává stolku symetrii a harmonický vzhled. Stolek nabízí dostatek úložného prostoru - ten je rozčleněn do čtyř uzavřených a dvou odkrytých polic. Úchytky jsou ve dvířkách přímo vyřezány a představují jedinečný charakteristický rys celé produktové řady. Díky praktickému otvoru na odvedení kabelů jsou otevřené police jako dělané na umístění DVD přehrávače a herní konzole. Rozsáhlá řada LIPP obsahuje více druhů produktů, TV stolek tak můžete libovolně kombinovat s konferenčním stolkem, jídelním stolem nebo komodami různých rozměrů - všechny produkty jsou dostupné ve třech barvách.

Doplňkové parametry

Kategorie: TV stolky, MDF nábytek, Černá Plast, Černá Kov, Černá Sklo, Černá Dřevo, Černá MDF, Černá Laminát, Černá Mramor, Černá Keramika, Bílá MDF, Zelená MDF, Hnědá MDF, Šedá MDF, Měděná MDF, Stříbrná MDF, Zlatá MDF, Přírodní MDF, Pestrá MDF, MDF stoly a stolky, Černé stoly a stolky, Černé TV stolky, MDF TV stolky
Hmotnost: 50 kg
Materiál: MDF
Barva: Černá
Materiál podnože: Kov
Rozpětí: Od 151 do 200 cm
Výška: 57 cm
Šířka: 176,5 cm
Hloubka: 43 cm
Rozměry polic: 56 x 36 cm
Výška podnože: 21 cm
Max. nosnost polic: 5 kg
Hmotnost: 47 kg
Korpus: Lakované MDF
Zadní stěna: Lakovaná dřevotříska
Podnož: Lakovaný kov

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Tenzo je švédská značka s působností na trhu už od roku 1934. Díky svým profesionálním designérům vnáší do svých produktů tu pravou skandinávskou duši. Jejich nábytek se zamilujete zejména díky propracovaným detailům a čistotě designu. Kvalita zpracování, důmyslný design a výroba dělají ze značky Tenzo jednoho z největších producentů nábytku na mezinárodním trhu.