Matně zelený lakovaný TV stolek Tenzo Lipp 118,5 x 43 cm

Kód: 9002343067
Akce Sleva Odpočet
Značka: Tenzo
12 716 Kč 10 509 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Moderní TV stolek Lipp je vyroben z kvalitní lakované MDF v matně zelené barvě a stojí na štíhlé kovové podnoži, která dodává stolku symetrii a harmonický vzhled. Stolek nabízí dostatek úložného prostoru - ten je rozčleněn do čtyř uzavřených polic. Úchytky jsou ve dvířkách přímo vyřezány a představují jedinečný charakteristický rys celé produktové řady. Díky praktickému otvoru na odvedení kabelů můžete do stolku umístit například DVD přehrávače nebo herní konzoli. Rozsáhlá řada LIPP obsahuje více druhů produktů, TV stolek tak můžete libovolně kombinovat s konferenčním stolkem, jídelním stolem nebo komodami různých rozměrů - všechny produkty jsou dostupné ve třech barvách.

Doplňkové parametry

Kategorie: TV stolky, MDF nábytek, Černá MDF, Bílá MDF, Zelená Plast, Zelená Kov, Zelená Sklo, Zelená Dřevo, Zelená MDF, Zelená Laminát, Zelená Mramor, Zelená Keramika, Hnědá MDF, Šedá MDF, Měděná MDF, Stříbrná MDF, Zlatá MDF, Přírodní MDF, Pestrá MDF, MDF stoly a stolky, Zelené stoly a stolky, Zelené TV stolky, MDF TV stolky
Hmotnost: 50 kg
Materiál: MDF
Barva: Zelená
Materiál podnože: Kov
Rozpětí: Od 101 do 120 cm
Výška: 57 cm
Šířka: 118,5 cm
Hloubka: 43 cm
Výška podnože: 21 cm
Max. nosnost polic: 5 kg
Hmotnost: 35 kg
Korpus: Lakované MDF
Zadní stěna: Lakovaná dřevotříska
Podnož: Lakovaný kov

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značka Tenzo je švédská značka s působností na trhu už od roku 1934. Díky svým profesionálním designérům vnáší do svých produktů tu pravou skandinávskou duši. Jejich nábytek se zamilujete zejména díky propracovaným detailům a čistotě designu. Kvalita zpracování, důmyslný design a výroba dělají ze značky Tenzo jednoho z největších producentů nábytku na mezinárodním trhu.