Nepropustné Froté prostěradlo do postýlky

Kód: 2-001-0259 2-001-0260 Zvolte variantu
290 Kč 319 Kč od 290 Kč 240 Kč bez DPH 264 Kč bez DPH od 240 Kč bez DPH
Skladem (3 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Rozměr
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Froté prostěradlo s polyuretanovým (PU) zátěrem, které na spodní straně nepropustí žádnou kapalinu a chrání matraci před znečištěním. Prostěradlo zabezpečuje před množením bakterií a roztočů, je tedy hypoalergenní a tím pádem vhodné pro alergiky.


Prostěradlo je velmi PRODYŠNÉ - nedochází tak k nadměrnému pocení. Vrchní materiál je z měkkého bavlněného froté, spodní strana má nepropustný polyuretanový zátěr. Prostěradlo má všitou gumu po celém obvodu, které perfektně zafixuje matraci. Délka všitých rohů je 20 cm. Boční strana prostěradla je z jersey materiálu a je zakončena všitou gumou .


Údržba: při běžném používání doporučujeme teplotu praní na 60°C
Prostěradlo se nesmí žehlit, bělit, chemicky čistit ani sušit v sušičce. Při praní prosím dodržujte symboly uvedené na obalu prostěradla
Samozřejmostí je certifikát Oeko-Tex Standart 100.

Odstíny barev obrázků s mohou lehce barevně lišit, v závislosti na nastavení vašeho monitoru

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětský pokoj
Barva: Bílá
Materiál: Polyuuretan, 80 % bavlna + 20 % polyester
Rozměr: 60 x 120 cm, 70 x 140 cm
Vlastnosti: Prostěradlo se všitou gumou

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Český výrobce bytového textilu 

 

O nás

Jsme česká rodinná firma, která se více jak 25 let věnuje výrobě kvalitního bytového textilu.

Našim hlavním oborem je výroba prostěradel a povlečení, ale nabízíme i široký sortiment ručníků, osušek, polštářů i přikrývek.

Našim hlavním benefitem je zázemí rodinné firmy, výroba, moderní technologie, sklady s kapacitou více jak 1000 paletových míst a v neposlední řadě vlastní promyšlená logistika.

Velmi důležitou součástí našeho portfolia odběratelů je nespočet hotelů, penzionů, Airbnb ubytování, ubytovny a hostely. Pro tyto odběratele máma v nabídce široké portfolio profesního bytového textilu, jako jsou atlas grádlové povlečení, bavlněné soupravy, prostěradla, ručníky a osušky, polštáře a přikrývky.

Dbáme především na kvalitu a komfort, sledujeme nejnovější trendy, které pak prostřednictvím povlečení přenášíme do Vaší snové ložnice.