Masážní anatomický polštář Cuba 42x72 cm

Kód: 9-009-0010
Novinka
620 Kč 512 Kč bez DPH
Skladem (28 ks)

Masážní anatomický polštář Cuba je svými vlastnostmi vhodný jako prevence bolestí v oblasti krční páteře.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Masážní, anatomický, elastický polštář Cuba vyrobený z líné pěny o vysoké objemové hmotnosti, která svým specifickým složením zajišťuje jedinečné vlastnosti tohoto výrobku.

Líná pěna má výbornou tvarovou paměť a při kontaktu s lidským tělem optimalizuje svoji tuhost podle absorbovaného tepla. Tím je docíleno ideálních elastických vlastností potřebných pro dokonalé uvolnění krčního svalstva.  

Materiál: 90 % polyester + 10 % elastan

Rozměry: 42 x 72 cm

Pěna: elastická líná pěna s paměťovým efektem 

Potah: masážní design, pratelný   

Anatomický polštář Cuba je svými vlastnostmi vhodný jako prevence bolestí v oblasti krční páteře. Snímatelný protiroztočový potah, pratelný na ruční mytí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Anatomické a paměťové polštáře
Barva: Bílá
Materiál: Elastická líná pěna
Rozměr: 42 x 72 cm
? český výrobek: český výrobek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Český výrobce bytového textilu 

 

O nás

Jsme česká rodinná firma, která se více jak 25 let věnuje výrobě kvalitního bytového textilu.

Našim hlavním oborem je výroba prostěradel a povlečení, ale nabízíme i široký sortiment ručníků, osušek, polštářů i přikrývek.

Našim hlavním benefitem je zázemí rodinné firmy, výroba, moderní technologie, sklady s kapacitou více jak 1000 paletových míst a v neposlední řadě vlastní promyšlená logistika.

Velmi důležitou součástí našeho portfolia odběratelů je nespočet hotelů, penzionů, Airbnb ubytování, ubytovny a hostely. Pro tyto odběratele máma v nabídce široké portfolio profesního bytového textilu, jako jsou atlas grádlové povlečení, bavlněné soupravy, prostěradla, ručníky a osušky, polštáře a přikrývky.

Dbáme především na kvalitu a komfort, sledujeme nejnovější trendy, které pak prostřednictvím povlečení přenášíme do Vaší snové ložnice.