Skleněná stolní lampa Chaire

Kód: 801255-T
Akce Sleva Odpočet
Značka: Hoorns
1 428 Kč 1 180 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stolní lampa Charie je jedinečným kouskem například do vaší ložnice. Základna lampy má velmi elegantní design a je vyrobena z kovu s matným zlatým povlakem. Světlo pocházející z lampy je atraktivně rozptýleno díky prostřednictvím nápadného a jedinečného skla. Osvětlete si tak příjemně svůj obývací prostor či svou ložnici!

Doplňkové parametry

Kategorie: Stolní lampy, Kovové osvětlení, Skleněné osvětlení, Kovové stolní lampy, Skleněné stolní lampy, Transparentní osvětlení, Transparentní stolní lampy
Hmotnost: 0.8 kg
Materiál: Kov, Sklo
Barva: Transparentní
Výška: 31 cm
Šířka: 12 cm
Hloubka: 10 cm
Výška stínidla: 19 cm
Průměr stínidla: ø11 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Baví vás stylové interiéry s výjimečnou atmosférou a jemnou patinou starých časů? U osobité značky HOORNS najdete přesně to, co hledáte. Holandský výrobce nábytku ve svých designech klade důraz na kvalitu a v žádném případě nepodceňuje sílu detailu. V portfoliu HOORNS tak na vás čeká velká porce originálních kousků v duchu atmosférického vintage a glamour stylu, ale i toho nejlepšího ze současného skandinávského designu. U designovek HOORNS nenajdete výraznou moderní extravaganci, ale spíše osvědčené kombinace s přírodními materiály, elegantní linie a klasický styl. HOORNS má za cíl oslovit všechny se slabostí pro tradiční a přesto stylové interiéry. Ať už se jedná o velký či malý nábytek, interiérové doplňky či osvětlení, můžete se spolehnout, že mezi nimi najdete velkou designovou lásku na mnoho let. Pozvěte s nábytkem HOORNS do svého domova atmosféru, která laskavě pohladí po duši a potěší i oko náročného milovníka stylového designu!