Černobílý konferenční stolek Richmond Bliss 90 cm

Kód: RI-7624
Akce Prémiová kvalita Jen u nás Sleva Odpočet
Značka: Richmond
51 153 Kč 42 275 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pokud patříte k milovníkům neobvyklých materiálů, pak by ve vašem interiéru rozhodně neměl chybět konferenční stolek Bliss od značky Richmond. Jeho deska je obložená kousky recyklovaných velbloudích kostí (cruelty free), které vytvářejí zajímavý a výrazný černobílý vzor odkazující na antické dekorativní techniky. Neváhejte a dopřejte vašemu interiéru tento originální designový kousek, který neunikne pozornosti žádné vaší návštěvy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky, Kovový nábytek, Masivní dřevěný nábytek, Černá Plast, Černá Kov, Černá Sklo, Černá Dřevo, Černá MDF, Černá Laminát, Černá Mramor, Černá Keramika, Bílá Plast, Bílá Kov, Bílá Sklo, Bílá Dřevo, Bílá MDF, Bílá Laminát, Bílá Mramor, Bílá Keramika, Růžová Dřevo, Červená Kov, Červená Dřevo, Modrá Kov, Modrá Dřevo, Žlutá Kov, Žlutá Dřevo, Oranžová Kov, Oranžová Dřevo, Zelená Kov, Zelená Dřevo, Hnědá Kov, Hnědá Dřevo, Šedá Kov, Šedá Dřevo, Měděná Kov, Měděná Dřevo, Stříbrná Kov, Stříbrná Dřevo, Zlatá Kov, Zlatá Sklo, Zlatá Dřevo, Zlatá MDF, Zlatá Mramor, Přírodní Kov, Přírodní Dřevo, Transparentní Kov, Transparentní Dřevo, Pestrá Kov, Kovové stoly a stolky, Dřevěné stoly a stolky, Kovové konferenční stolky, Dřevěné konferenční stolky, Černé stoly a stolky, Bílé stoly a stolky, Zlaté stoly a stolky, Černé konferenční stolky, Bílé konferenční stolky, Zlaté konferenční stolky, Černé kulaté konferenční stolky, Bílé kulaté konferenční stolky, Zlaté kulaté konferenční stolky, Kovové kulaté konferenční stolky, Masivní dřevěné kulaté konferenční stolky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Kov, Dřevo masiv
Barva: Černá, Bílá, Zlatá
Materiál podnože: Kov
výška: 45 cm
průměr: 90 cm
Hmotnost: 39,5 kg
Deska: Dřevo masiv
Obložení: Velbloudí kost
Podnož: Lakovaný kov

Výroba stolku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Luxusní nábytek nemusí být jen pro vyvolené. Přesně tato myšlenka se stala hlavní vizí značky RICHMOND Interiors, která je nyní celosvětově známým výrobcem designového nábytku. Za touto nizozemskou značkou stojí 45 let zkušeností ve světě interiérového designu a dnes je synonymem cenově dostupného a kvalitního luxusního nábytku, který zkrášluje soukromé i veřejné interiéry. Ve skutečně bohatém a poměrně rozmanitém portfoliu značky najdete nábytek, osvětlení a interiérové doplňky inspirované nejen současnými designovými trendy, ale také klasickým starožitným nábytkem. Designéři se nebojí odvážných, nápadných a ani hravých designů a rádi používají poutavé materiálové kombinace, které okamžitě přitáhnou pozornost. I tak má ovšem mezi designovkami RICHMOND Interiors šanci objevit svou srdcovku milovník extravagance, obdivovatel nadčasového a spíše klasické luxusu tak i ten, který pro svůj čistě zařízený moderní domov hledá zajímavý, oživující kousek nábytku či stylovou dekoraci.