Skleněný konferenční stolek Kave Home Kamilah 84 cm

Kód: LF-CC1837C15
Akce Prémiová kvalita 3D Sleva Odpočet
Značka: Kave Home
6 379 Kč 5 272 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Konferenční stolek Kamilah je skutečným designovým klenotem od značky Kave Home. Na první pohled vás zaujme nápaditá kombinace tří materiálu. Zlatě lakovaná konstrukce a podnož, skleněná deska v tmavším tónu a tmavá mramorová MDF deska pod sklem. To vše zapříčiní nádhernou kombinaci s luxusním nádechem.

Tip: K čištění doporučujeme hadřík z mikrovlákna namočený ve vodě s několika kapkami saponátu nebo tekutého mýdla. Po umytí vytřete povrch do sucha jemným hadříkem. Při mytí je dobré netlačit na povrch nábytku a vyhýbat se místům, které nejsou chráněné fólií či lakem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky, Skleněný nábytek, Černá Sklo, Bílá Sklo, Zelená Sklo, Hnědá Sklo, Šedá Sklo, Měděná Sklo, Stříbrná Sklo, Zlatá Sklo, Přírodní Sklo, Transparentní Kov, Transparentní Sklo, Transparentní Dřevo, Pestrá Sklo, Skleněné stoly a stolky, Skleněné konferenční stolky, Transparentní stoly a stolky, Průhledné konferenční stolky, Průhledné kulaté konferenční stolky, Skleněné kulaté konferenční stolky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Sklo
Barva: Transparentní
3D modely: Ano
Materiál podnože: Kov
Šířka: 84 cm
Výška: 43 cm
Výška podnože: 42 cm
Tloušťka desky: 6 mm
Hmotnost: 16,5 Kg
Max. celková nosn.: 15 kg
Max nosnost police: 30 kg
EN norma: EN 12521: 2010
Deska: Tónované sklo
Podnož: Zlatě lakovaný kov
Police pod deskou: MDF, mramor. dekor
Vyžaduje montáž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značku Kave Home jste mohli dříve na našich stránkách potkávat pod názvem LaForma. Tento designový klenot ze slunného Španělska má jediný cíl – proměnit každý interiér v místo, kde se jednoduše cítíte příjemně, bezpečně a na vlastní kůži poznáte kouzlo pravé jižanské pohody. Kave Home patří mezi značky věřící v sílu detailů. V její nabídce tak na vás čeká pouze nábytek a doplňky s propracovaným a dokonale funkčním designem, který nabízí ovšem i osobitý styl a jedinečnost. Kromě stoprocentně vyladěných detailů dbají designéři Kave Home také na kvalitní materiály. Odolné a krásné tkaniny v jasných, energií nabitých a optimistických tónech, přírodní materiály, jako je například masivní akátové či eukalyptové dřevo, případně moderní a často podceňovaný beton dávají v designech Kave Home příležitost vzniku trendy stylového domova, který si jednoduše zamilujete na první pohled.