Ořechový TV stolek Teulat Valley 180 x 40 cm s tmavě modrým dekorem

Kód: MR-13684_TE
Akce Prémiová kvalita 3D Sleva Odpočet
Značka: Teulat
25 765 Kč 21 293 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stylový TV stolek Teulat Valley zaujme svým neobyčejným designem na první pohled. Korpus z ořechové dýhy a lakovaná kovová podnož vytváří atraktivní spojení, díky kterému vnese tento stolek do vašeho interiéru útulnou atmosféru. Stolek Valley disponuje 3 uzavřenými policemi a 2 zásuvkami, díky čemuž získáte dostatek úložného prostoru pro váš inventář. Dekorativní prvek ve formě vyříznutí v tmavě modrém dekoru dodává stolku jedinečnost a osobitost. TV stolek Valley se skvěle hodí nejen do moderních interiérů. Dolaďte svůj interiér s celou kolekcí Teulat Valley.

Doplňkové parametry

Kategorie: TV stolky, Hnědá Kov, Hnědá Sklo, Hnědá Dřevo, Hnědá MDF, Hnědá Mramor, Hnědá korek, Hnědé stoly a stolky, Dýhované stoly a stolky, Hnědé TV stolky, Dýhované TV stolky
Hmotnost: 50 kg
Materiál: Dýha
Barva: Hnědá
3D modely: Ano
Materiál podnože: Kov
Rozpětí: Od 151 do 200 cm
Výška: 50 cm
Šířka: 180 cm
Hloubka: 40 cm
Korpus: Ořechová dýha
Dekor: Lakované MDF
Podnož: Lakovaný kov
Vyžaduje montáž: Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Španělská značka Teulat pochází z Valencie a inspiraci pro své produkty čerpá ze středomořské oblasti. Každý výrobek prochází dlouhou cestou pečlivého plánování s cílem vytvořit unikátní design blížící se konceptuálnímu designu. Objevujte nové možnosti a ukažte, že vám design není cizí, buďte originál.