Set dvou košů na prádlo z přírodních vláken Laundry 40/50 cm

Kód: 212470107
Akce Sleva Odpočet
Značka: House Doctor
4 279 Kč 3 536 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Schovejte své prádlo do stylového setu košů Laundry. V setu najdete dva kusy vyrobené z mořské trávy a juty, které skvěle zútulní vaši koupelnu. A pokud zrovna nehledáte doplněk do koupelny či prádelny, mohou koše posloužit i kdekoliv jinde. V obývacím pokoji vám do nich můžete odkládat deky a polštářky, v dětském pokoji je mohou děti používat k uskladnění hraček.

Pozn.: Koše doporučujeme otírat suchým hadříkem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dekorativní koše, Jutové dekorace a doplňky, Jutové koše, Jutové dekorativní koše, Šedé dekorace a doplňky, Přírodní dekorace a doplňky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Juta
Barva: Šedá, Přírodní
Výška: 40/50 cm
Průměr: 35/40 cm
Hmotnost: 2,7 kg
Koš: Mořská tráva, juta
Obsah balení: 2 koše

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Nábytek a hlavně pak doplňky značky House Doctor jsou dnes nepostradatelnou součástí každého stylového interiéru. Její produkty padnou do oka všem se slabostí pro vkusně zařízené prostory a všechny designy House Doctor lze bez jakýchkoliv pochyb považovat za účinný lék na útulnou a ryze domáckou atmosférou. Značka House Doctor se rozhodla z rodného Dánska přivést do našich domovů pohodu, klid a komfort, které jsou tak typické pro tamní způsob života v duchu stylu hygge. Značka se vydává cestou jednoduchosti a nadčasové elegance. Ráda u svých produktů pracuje s klasickými přírodními materiály, jako je masivní dřevo, ratan či bavlna, miluje jednoduché linie, tlumenou paletu barev a je zcela věrná principům populárního a vlídného skandinávského minimalismu. Nebraňte se a podlehněte čisté kráse nábytku a doplňků značky House Doctor!