Hořčicově žlutý kovový konferenční stolek Kave Home Fleksa Ø 72 cm

Kód: LF-LH0160R81
Akce Prémiová kvalita 3D Sleva Odpočet
Značka: Kave Home
5 748 Kč 4 750 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Designový kovový konferenční stolek Kave Home Fleksa díky svému tvaru snadno vynikne v každém interiéru. Jednoduchá kulatá deska a podnož z lakovaného kovu potěší všechny milovníky minimalismu. Praktický detail představuje vyvýšený okraj desky, díky kterému vám ze stolku jen tak něco nespadne. Odkládací stolek Fleksa bude díky své výrazné hořčicově žluté barvě skvělým oživením interiéru a vnese do něj veselost a hravost. Zkombinovat ho můžete s dalšími produkty ze série.

Tip: Prach odstraňte prachovkou. Očistěte vlhkým hadříkem navlhčeným v jemném čisticím prostředku a ihned osušte.

Doplňkové parametry

Kategorie: Konferenční stolky, Kovový nábytek, Černá Kov, Bílá Kov, Červená Kov, Modrá Kov, Žlutá Kov, Žlutá Dřevo, Oranžová Kov, Zelená Kov, Hnědá Kov, Šedá Kov, Měděná Kov, Stříbrná Kov, Zlatá Kov, Přírodní Kov, Transparentní Kov, Pestrá Kov, Kovové stoly a stolky, Kovové konferenční stolky, Žluté stoly a stolky, Žluté konferenční stolky, Žluté kulaté konferenční stolky, Kovové kulaté konferenční stolky
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Kov
Barva: Žlutá
3D modely: Ano
Materiál podnože: Kov
Výška: 36 cm
Průměr: 72 cm
Výška podnože: 35 cm
Hmotnost: 8,05 kg
Deska: Lakovaný kov
Podnož: Lakovaný kov
video: https://www.youtube.com/watch?v=R1VnWzfrvU8
Vyžaduje montáž: Ne

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Značku Kave Home jste mohli dříve na našich stránkách potkávat pod názvem LaForma. Tento designový klenot ze slunného Španělska má jediný cíl – proměnit každý interiér v místo, kde se jednoduše cítíte příjemně, bezpečně a na vlastní kůži poznáte kouzlo pravé jižanské pohody. Kave Home patří mezi značky věřící v sílu detailů. V její nabídce tak na vás čeká pouze nábytek a doplňky s propracovaným a dokonale funkčním designem, který nabízí ovšem i osobitý styl a jedinečnost. Kromě stoprocentně vyladěných detailů dbají designéři Kave Home také na kvalitní materiály. Odolné a krásné tkaniny v jasných, energií nabitých a optimistických tónech, přírodní materiály, jako je například masivní akátové či eukalyptové dřevo, případně moderní a často podceňovaný beton dávají v designech Kave Home příležitost vzniku trendy stylového domova, který si jednoduše zamilujete na první pohled.