Béžový bavlněný mantinel do postýlky Camel 180 cm

Kód: MK-5907164320096
Značka: Malomi Kids
1 566 Kč 1 294 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
24.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vytvořte z postýlky vašeho miminka pohodlné a útulné místečko pomocí bavlněného mantinelu Camel. Měkoučký mantinel vám pomůže vytvořit z postýlky bezpečnější místo a ochrání miminko před úrazy hlavičky o tvrdé stěny postýlky. Je opatřen ozdobnými šňůrkami, které po uvázání na postýlku vypadají jako krásné mašle. Starostlivé maminky jistě potěší antialergická silikonová výplň, která se nachází uvnitř mantinelu. Vybírat můžete z různých motivů a velikostí, které u nás najdete pod značkou Malomi Kids.

Pozn.: Mantinel je vhodný do postýlky o rozměru 60 x 120 cm. Interiérové fotografie jsou pouze ilustrační, barva mantinelu je béžová s kostkovaným vzorem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mantinely do postýlky
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Bavlna
Barva: Béžová
Výška mantinelu: 28 cm
Délka mantinelu: 180 cm
Mantinel: 100% bavlna
Výplň: Antialergická silikonová výplň
Vhodné do pračky na prádlo: ANO (max. 40ºC)
Vhodné do sušičky na prádlo: NE

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
malomi_kids_banner_kategorie_mobil
malomi_kids_banner_kategorie

Pro naše nejmenší jenom to nejlepší! I tak by se dala jednoduše a stručně popsat vize a poslání značky Malomi Kids. Od roku 2016 tvoří Malomi KIds s láskou k dětem krásné produkty z kvalitních materiálů, které si získají dětská i dospělácká srdce na první pohled i dotek. U této značky objevíte nejen roztomilé hračky, ale hlavně nezbytnosti do první výbavičky a doplňky pro malé děti i jejich maminky. Baví vás jemná a neutrální paleta barev, hravé přírodní motivy a u dětského sortimentu je pro vás důležitá, kromě prémiové kvality, také udržitelnost? Značku Malomi Kids si zamilujete!