Světle šedá plastová nabíjecí stolní LED lampa Halo Design Hygge 25 cm

Kód: HD-801008
Značka: Halo Design
3 415 Kč 2 822 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pohoda, pohodlné bydlení, krása každého okamžiku. To vše se skrývá za speciálním dánským slovem Hygge, podle kterého byla pojmenovaná tato unikátní řada bezdrátových lampiček. Vneste do svého domova kus dánské pohody s praktickým designovým osvětlením od dánské značky Halo Design. Stolní LED lampa Hygge vám poslouží při každé příležitosti. Toto chytré vnitřní i venkovní osvětlení si můžete díky kvalitní vestavěné baterii a nabíjecího kabelu pohodlně nabít a následně si vychutnat 5 až 7 hodin příjemného světla. Bezdrátová světle šedá stolní lampa byla navržena dánskými designéry Michaelem Waltersdorffem a Emanuelem Pattonem v pěti různých atraktivních barvách a dvou velikostech. Lampa je vyrobena z kvalitního plastu a doplněna o vkusné kovové detaily.

Prozkoumejte celou řadu jedinečných svítidel Hygge – v nabídce najdete také závěsná svítidla, další drátové i bezdrátové stojací a stolní lampy různých rozměrů.  

Pozn. Ilustrační fotografie jsou pouze ilustrační, barva lampy odpovídá úvodní produktové fotografii.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stolní lampy
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Plast
Barva: Šedá
Výška: 25 cm
Průměr: 19 cm
Světelný zdroj: Integrovaná LED žárovka, max. 3 W
Stupeň krytí: IP 54 (pro venkovní i vnitřní použití)
Vestavěná baterie: 4000 mAh
Výdrž baterie: 5-7 hodin
Stmívatelnost: Ano
Nabíjecí kabel: Ano
Stínidlo: Plast, kov
Materiál podstavy: Plast, kov
Designéři: Michael Waltersdorff a Emanuele Patton

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Halo Design je dánská firma, která byla založena v Kodani v roce 1994 dánským podnikatelem Michaelem Waltersdorffem. Halo Design vytváří originální světla v severském designu. Pod vedením zakladatele se Halo Design vyvinul v jednoho z největších, soukromě vlastněných, dánských hráčů v oboru osvětlení. Jejich mise je vytvářet originální a funkční osvětlení se skandinávským vzhledem. Neustále přetvářet svůj designový jazyk, aby zůstali moderní a udržitelní. Zároveň zůstat věrni své filozofii vyvíjet lampy, které jsou esteticky jedinečné a za dostupné ceny.