Béžová čalouněná rohová pohovka Miuform Bella Siena 287 cm, levá

Kód: MF-1092GR11
Značka: Miuform
34 934 Kč 28 871 Kč bez DPH
Doručíme do 8 týdnů
Můžeme doručit do:
28.6.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rohová pohovka Bella Siena od značky Miuform je inspirována siestou mezi rozlehlými vinicemi jižní Itálie. Okouzlí vás svým jednoduchým funkčním designem oblými liniemi a stane se dominantou vašeho obývacího pokoje. Na první pohled vás upoutá látka s výraznou hustou tkaninou, vyrobená z vláken recyklovaných PET lahví. Nepřehlédnutelný detail představuje konopný provázek, který pohovku dělí na jednotlivé části. Vysoký komfort vám poskytne měkké opěradlo a pohodlný sedák, který lze skládat do několika hloubek, a díky němu si může dopřát pohodlí každý bez ohledu na výšku. Na boku sedačky najdete praktickou kapsu, kam můžete uložit oblíbené časopisy a jiné čtení. Bella Siena bude perfektní útulnou pohovkou do moderních i klasických interiérů.

Pozn.: Tato pohovka je vytvořena s ohledem na zdroje naší planety - od konstrukce, přes látku až po konečnou úpravu do nejmenších detailů.

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá individuálním obchodním podmínkám dle odstavce 3.6

Pozor! Vyberte si barvu, která vám nejlépe vyhovuje a bude vás opravdu bavit! Pokud máte zájem o jinou variantu čalounění, neváhejte nás kontaktovat.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Rohové pohovky
Hmotnost: 50 kg
Materiál: Látka
Barva: Béžová
Rozpětí pohovky: od 251 cm
Materiál podnože: Plast
S úložným prostorem: Ne
Výška: 75/63 cm
Šířka: 287 cm
Hloubka: 95/209 cm
Výška sedu: 42 cm
Šířka sedu: 153 cm
Hloubka sedu: 69 cm
Šířka područek: 25 cm
Výška područek: 63 cm
Výška podnože: 3 cm
Hmotnost: 96 kg
Max. nosnost: 720 kg
Čalounění: 70% recyklovaný PES, 30% PES
Typ látky: GR-11
Martindale: 75.000
Gramáž látky: 600 g/m² +/-5 %
Výplň: PUR pěna, pružiny
Podnož: Plast
Vyžaduje montáž: Ano
video: https://www.youtube.com/watch?v=2gPrbpfORNg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Dokonalé pohovky pro všechny, kteří žijí v rychlém tempu současnosti? Rozhodně ty od designové značky Miuform! Velkou silou a hlavní parketou této značky je cit pro propojení aktuálních trendů, moderního designu a různorodých potřeb zákazníků. V bohatém portfoliu stylových designovek najdete krásné pohovky všech variací včetně rozkládacích, křesla i designové podnožky a taburetky, které vyladí váš interiér do posledních detailů. Kromě toho všeho si Miuform získá vaše srdce jistě i skvělou cenou, které jednoduše nejde odolat. Značka Miuform a její produkty jsou důkazem, že kvalitní současný design může být přístupný a dostupný každému, kdo má zájem. Jste to právě vy? Objevte náš výběr krásných produktů pro moderní domov – jistě mezi nimi čeká designovka Miuform vašeho srdce!