Béžový sedací polštář Karup Design More 70 x 70 cm

Kód: 818747070070
Značka: Karup Design
5 179 Kč 4 280 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (30 dnů)
Můžeme doručit do:
24.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doplňte svůj interiér o sedací polštář More od značky Karup Design. More je nejen ideálním místem pro usazení hostů, ale i skvělým společníkem při každodenním lenošení. Pokud vlastníte dva polštáře More, můžete si z nich vytvořit například podnožku k pohovce nebo vyšší taburet. Spojením tří těchto polštářů získáte pohodlné jednolůžko o délce 210 cm. Tento velmi funkční kousek oceníte zejména v menších domácnostech, kde všestranně poslouží a zabere velmi málo místa. Sedací polštář More si zamilují děti, dospělý, ale i vaši čtyřnohý mazlíčci. Skvěle vypadá v kombinaci s pohovkami a dalším nábytkem od této dánské značky. Polštář More je k dispozici v široké škále barev – tak kterou si vyberete?

Pozn.: Futonový sedací polštář je vyrobený z přírodních materiálů, a je proto potřeba o něj pečovat. Protože absorbuje velké množství vlhkosti, nezapomínejte ho pravidelně větrat. Aby nedocházelo ke vzniku skvrn, čistěte ho pouze suchým hadříkem.

Pozn.: Balení obsahuje 1 polštář.

Pozn.: Interiérové fotografie jsou pouze ilustrační, barva a materiál sedacího polštáře odpovídá úvodní produktové fotografii.

Doplňkové parametry

Kategorie: Taburety
Hmotnost: 20 kg
Materiál: Látka
Barva: Béžová
Výška: 22 cm
Šířka: 70 cm
Hloubka: 70 cm
Hmotnost: 8 kg
Potah: 80 % bavlna, 20 % polyester
Výplň: Recyklovaná smíšená vlákna
Materiál výplně: 90-95 % bavlna, 5-10 % polyester
Stupeň tvrdosti: Středně tvrdý
Martinadale: 22.000
Barva polštáře: 747 Beige
Odnímatelný potah: Ne
Rozměr balíku: 70 x 70x 22 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
karup_banner_kategoriekarup_banner_kategorie_mobil

Designovky dánské značky Karup Design už dnes patří k legendám a skutečným ikonám moderního bydlení. Značka má už od svého založení v roce 1972 jasné poslání – pracovat s prostorem (a především s tím malým) co nejefektivněji. Z toho důvodu se v designech nábytku Karup propojují prvky skandinávského a japonského stylu bydlení, pro které je typická jednoduchost, elegance, ryzí funkčnost a mimo jiné také masivní dřevo a paleta příjemných barevných tónů. Karup je tedy dokonalou esencí velmi populárního japandi stylu, který vnese do vašeho domova harmonii, klid a nadčasovost. Jsou-li pro vás důležité věci jako udržitelnost, ekologie, souznění s přírodou a zároveň si potrpíte na stylové moderní bydlení s nápadem, s Karup Design nejen že neuděláte chybu, ale jejich postele, futonové matrace, pohovky, křesla a také úložné prostory si prostě zamilujete na celý život!