Bílé plastové stropní světlo Halo Design Ultra 29 cm

Kód: HD-730018
Značka: Halo Design
1 988 Kč 1 643 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele (14 dnů)
Můžeme doručit do:
17.5.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Praktické stropní světlo Ultra od dánské značky Halo Design spojuje jednoduchý vzhled a moderní funkce, které oceníte při každodenním používání. Nízké čtvercové plastové svítidlo s výškou pouze 2,3 cm sází na minimalistické provedení s tenkým bílým rámem z hliníku. Můžete se spolehnout na kvalitní integrovanou LED žárovku3krokovou funkcí stmívání, se kterou si jednoduše přizpůsobíte intenzitu osvětlení. Navíc světlo disponuje paměťovou funkcí, díky které se vždy vrátíte do poslední nastavené intenzity osvětlení. Toto univerzální plastové světlo s vyšším stupněm ochrany IP54 využijete zejména ve vlhkých prostorách, jako jsou koupelna či WC.

Prohlédněte si celou sérii stropních světel Ultra. Vybírat můžete ze dvou tvarů, různých velikostí a dvou základních barev.

Doplňkové parametry

Kategorie: Stropní svítidla
Hmotnost: 5 kg
Materiál: Plast
Barva: Bílá
Výška: 2,3 cm
Průměr: 29 cm
Světelný zdroj: Integrovaná LED žárovka, 18 W
Stupeň krytí: IP 54 (pro venkovní i vnitřní použití)
Teplota světla: 3000 K
Svítivost: 1600 lm
Stmívatelnost: Ano - 3 úrovně
Paměťová funkce: Ano
Světlo: Hliník, plast

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Halo Design je dánská firma, která byla založena v Kodani v roce 1994 dánským podnikatelem Michaelem Waltersdorffem. Halo Design vytváří originální světla v severském designu. Pod vedením zakladatele se Halo Design vyvinul v jednoho z největších, soukromě vlastněných, dánských hráčů v oboru osvětlení. Jejich mise je vytvářet originální a funkční osvětlení se skandinávským vzhledem. Neustále přetvářet svůj designový jazyk, aby zůstali moderní a udržitelní. Zároveň zůstat věrni své filozofii vyvíjet lampy, které jsou esteticky jedinečné a za dostupné ceny.